Christine De Pauw

63 Jaar

Geboren Antwerpen

Overleden 21/09/2021 Ranst

Christine De Pauw
Ranst
  • Marijn De Pauw

Rouwberichten

(1)
  • Christine De Pauw
    Bron
    • Gazet van Antwerpen

Rouwregister

  1. Marijn De Pauw brandde een kaars
  2. Sonja Versteijlen

    Beste Patti, Philippe en Anthony,
    Met veel pijn vernam ik dat jullie veel te vroeg afscheid hebben moetennemen van je lieve echtgenote en mama. Christine zal voor altijd blijven verder leven in onze gedachten als een bijzonder charmante, positieve en humoristische vrouw.sterkte
    Franky&Sonja

  3. Ivan Swalens

    Beste Patty
    Mijn innige deelneming bij het overlijden van je echtgenote Christine. Afscheid nemen doet altijd enorm veel pijn en maak je verdrietig. Ik ben ervan overtuigd dat je sterkte zult vinden in de vele fijne momenten dat je met Christine hebt mogen beleven.
    Wiljeeensbabbelenjebentwelkom.

  4. Wen

    Ik zal steeds met een warm hart aan haar blijven denken. Immer goedgeluimd, vriendelijk, paraat voor goede raad wanneer nodig, en altijd prachtig gekleed!
    Heel veel sterkte, het is zo oneerlijk...

    Lieve groeten,
    Wen (KdG), Ken, Tamico & Vince

  5. dhr. & mevr. d'Haen-Goossens

    Beste Patti, Wij koesteren de fijne momenten die we met jullie op den Olvac beleefd hebben, in binnen- en buitenland. Christine was immer charmant en als koppel pasten jullie wonderwel bij elkaar. Veel sterkte gewenst in de komende dagen, maanden en jaren. Arnaud & Veerle

  6. Dhr & Mevr Steger-Philippart

    Beste Patty,Philippe en Anthony,
    Wij hebben het droevige nieuws van het overlijden van Christine vernomen.
    Langs deze weg willen we jullie alsook gans de familie veel sterkte toewensen.Spijtig genoeg kunnen we niet aanwezig zijn op de dienst daar we momenteel in Spanje vertoeven.Ph.@Fr.

  7. Sanne Weber

    Met oprecht medeleven wensen we jullie allemaal heel veel sterkte toe. De tijd zal de pijn verzachten en de vele mooie herinneringen bewaren. Ook in onze harten zal Christine altijd een speciaal plekje innemen.

    Veel liefs

    Sanne Weber en familie ( oud collega )