Maurice Habex

89 Jaar

Geboren Genk

Overleden 26/03/2021 Houthalen

Maurice Habex
Houthalen
  • Lino Castronovo
  • Lino Castronovo
  • Lino Castronovo
  • Lino Castronovo
  • Elza en Blanche Habex

Rouwberichten

(1)
  • Maurice Habex
    Bron
    • Het Belang van Limburg

Rouwregister

  1. Castronovo Lino plaatste een bloem

    Lieve bompa, we missen je! Je was een super lieve en goede bompa. Ik zal jou nooit vergeten. je blijft voor altijd in mijn hart en gedachten.

  2. Lino Castronovo brandde een kaars
  3. Lino Castronovo (kleinzoon)

    Een foto voor de familie. Als herinnering.Bompa Maurice, zal nooit vergeten worden. Hij was zeer geliefd.Herinneringen van jou bompa. Mijn leven lang.Van toen ik nog piep jong was tot het laatste van jou dagen. Zitten in mijn hart en gedachten. Ik mis je! En hou van je! Je was een lieve goede bompa!

  4. Lino Castronovo

    Bompa, ben net weer wakker geworden. Slaap slecht.Als er een paradijs of hemel zou bestaan dan is mijn nonno Rosolino nu ook daar bij jou.Het doet pijn.Ik denk steeds aan Jullie en zullen altijd in mijn hart blijven.Met mooie herinnerinen jullie waren goede en de beste grootvaders die je kon wensen.

  5. Lino Castronovo brandde een kaars
  6. Lino Castronovo plaatste een bloem

    Ik mis je bompa! Je zal altijd diep in mijn hart blijven met goede herineringen... hoe lief en goed je was voor ons en mij. Ik kon geen betere bompa wensen! Ik ga je blijven missen! Je was goed van hart en had altijd goede bedoelingen voor iedereen. Je gaf altijd positief advies. Je verdient respect

  7. Lino plaatste een bloem

    Lieve bompa, het is vandaag 1 jaar geleden dat je ons verlaten hebt. We missen jou nog keihard en het doet nog steeds pijn u niet meer te kunnen zien en spreken. Rust in vrede bompa, Je bent altijd zo goed voor ons geweest.Ik heb zoveel mooie herinneringen van jou uit mijn jeugd en kinderjaren.

  8. Lino Castronovo brandde een kaars
  9. Lino Castronovo brandde een kaars
  10. Elza en Blanche Habex brandde een kaars
Gedicht​