Martine Mennekens

65 Jaar

Geboren Wilrijk

Overleden 28/12/2020 Edegem

Martine Mennekens
Edegem

  Rouwberichten

  (1)
  • Bron
   • Gazet van Antwerpen

  Rouwregister

  1. Van den Brande

   Lieve familie,

   Ik bied jullie mijn oprechte deelneming aan in deze moeilijke tijd. Woorden ontbreken wanneer men een geliefde in de dood heeft verloren. Ik had graag een klein lichtpuntje van hoop geboden. Kijk eens even op de website JW.org. Je vind er heel wat antwoorden op levensvragen die mi.

  2. Evelyn verlaet

   Wij hebben samen in de klas gezeten op het heilig-hart lyceum. Veel sterkte aan de familie.

  3. Sven Cooremans

   Ik herinner mij mijn oud-collega op het atheneum als een fiere dame die de kennis verstond van het leven te genieten. Het was fijn samenwerken met haar, onder meer op de meerdaagse uitstappen naar Parijs. Ik wens familie en vrienden de kracht die nodig is om dit verlies een plek te geven.

  4. Henk Joppen

   Beste familie
   Ik herinner me Martine als een bijzonder gedreven en fijne collega. Ik mocht enkele jaren mee met haar naar taalreizen moet onze leerlingen naar Rochefort en Parijs. Ze was een fijne persoonlijkheid met een hart voor de leerlingen. Veel steun aan familie en vrienden.

  5. Annick

   Mijn oprechte deelneming aan heel de familie . Heel veel sterkte bij dit droevige verlies. Martine was een van mijn eerste collega's Frans en ik zal nooit haar gedrevenheid , haar vakkennis en haar fantastische uitstraling vergeten !
   Mijn gedachten zijn bij jullie.
   Vriendelijke groeten,
   Annick