Willy Seeuws

85 Jaar

Geboren

Overleden 28/11/2020

Willy Seeuws
Kapellen

  Rouwberichten

  (1)
  • Herinner mij niet in sombere dagen, herinner mij in stralende zon, hoe ik was toen ik alles nog kon.

   Willy Seeuws echtgenoot van Maria Van de Perre Geboren te Antwerpen op 21 februari 1935 en omringd door de warmte en liefde van zijn gezin, overleden te Kapellen-Hoogboom op 28 november 2020.

   In navolging van de coronamaatregelen nemen wij in intieme kring afscheid in de Sint-Jozefkerk te Kapellen-Hoogboom. Aansluitend leggen we hem te ruste op de begraafplaats van Kapellen-Hoogboom.

   Condoleren: Leeuw van Vlaanderenlaan 91 - 2950 Kapellen www.condoleances.be/willyseeuws

   Dit melden u diepbedroefd: Maria Van de Perre zijn echtgenote Eric en Erika Borremans-Seeuws Tamara Van Loock Carolyn Van Loock en Conner Rombaut Enzo Borremans en Line Franken Curro Borremans Kris Seeuws en Nadine Lopes Cardozo Arthur Seeuws Paul Anné en Elke Seeuws Mona Dalise Anné Kay Anné en Steve Alderweireld, Liam, Maxinne zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen

   Jozef en Frieda † Dua-Seeuws, kinderen en kleinkinderen Hector † en Gilberte Heyrman-Van de Perre, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen Camiel † en Marcella † Lauwers-Van de Perre, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen zijn schoonbroer en schoonzus

   zijn neven, nichten, achterneven en achternichten

   de families Seeuws-Ruys en Van de Perre-Kempeneer.

  Rouwregister

  1. Marc en Linda Du Jardin -Michilsen

   Wij wensen langs deze weg onze condoleances over te brengen aan de familie van Willy Seeuws. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Rouwkaart