Jan Kretzschmar

78 Jaar

Geboren Oostende

Overleden 15/11/2020 Geel

Jan Kretzschmar
Mol

  Rouwberichten

  (2)

  Rouwregister

  1. Zeb Swerts

   Mijn oprechte deelneming met het overlijden van Jan.
   Veel sterkte aan zijn familie.

  2. Vinken rina

   Trees mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Jan. Ik wens jou en de kinderen veel sterkte om deze moeilijke periode door te komen. Rina

  3. Bert Swennen

   Beste Trees en gezin,
   Wij betuigen ons diep medeleven bij het heengaan van Jan. Wij zullen hel blijvend herinneren als een joviaal en toegankelijk man met een scherpe en kritische geest. Wij mogen hopen dat jullie troost mogen vinden in de mooie herinneringen aan Jan.
   Bert Swennen, secr OvP

  4. Joris Sels

   Liefste Trees en familie,
   Wij vernemen het droeve nieuws van het overlijden van Jan. Namens de Orde van de Prince, afdeling Taxandria, willen we je veel sterkte wensen in deze bijzonder moeilijke tijd.Jan was een alom gewaardeerd, en zeer aktief lid van onze afdeling, Onze gedachten zijn bij jullie

  5. Jeannine en Jan Berghmans-Beutels

   Geachte Trees en familie,

   Bij het afscheid van Jan, toch zo onverwacht voor ons, gedenken wij hem als een heldere, kritische geest..., een ware ingenieur, met een brede visie op de wereld.Wij zullen zijn spitsvondigheid missen en hem blijvend herinneren . In gedachten zijn wij bij U .

  6. Jan de maeyer

   Aan Trees en familie
   Onze oprechte blijken van medeleven bij het overlijden van Jan. Afscheid nemen is niet loslaten, het is een andere manier van vasthouden.
   We wensen jou, Trees en familie, heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.


   Jan en Rosa De Maeyer
   Maria Segier

  7. Fam. De Maeyer-Peters (Lokeren)

   Trees, familie en vrienden van Jan

   Onze deelneming met het heengaan van Jan.

   Vanwege iets verdere familie uit Lokeren

  8. Frank Vermeulen

   Jan was mijn eerste directeur in mijn loopbaan te Vito 1990-1998. Een markante figuur die je gehele loopbaan bijblijft, met rode stip. We stonden niet altijd op dezelfde lijn, uit confrontatie kwam creatie. De confrontatie was met open vizier, zonder rancune. Dit was fijn. Innige deelneming.

  9. Guido Redant

   Jan was een zeer gewaardeerde collega, een toegevoegde waarde voor de redactieraad van het magazine ecoTips, een aangename persoonlijkheid als vriend.
   Sterkte aan de familie.

  KONINKLIJKE VLAAMSE ACADEMIE VAN BELGIËVOOR WETENSCHAPPEN EN KUNSTEN​