Jos Rymen

76 Jaar

Geboren Kortessem

Overleden 14/11/2020 Hasselt

Jos Rymen
Kortessem
  • Lisette en Lambert Segers schreurs

Rouwberichten

(1)
  • Jos Rymen

Rouwregister

  1. Lies plaatste een bloem

    Een heel fijne herinnering aan mijn leerkracht Latijn . Hij had oog voor elke leerling en had zijn hart op de juiste plaats.Innige deelneming voor zijn familie

  2. M. Vanbrabant

    Mr. Rymen, je kleurde de schooldagen van vele leerlingen. Je was een heel vriendelijke, grappige en empathische leraar. We hebben veel van je geleerd, en ook veel gelachen in de klas. Bedankt daarvoor. Rust zacht. Veel sterkte aan de familie en vrienden. Marleen

  3. Mart Santermans

    Veel sterkte bij het overlijden van jullie liefhebbende echtgenoot, papa en grootvader.
    Mr. Rymen zal altijd deel uitmaken van mijn goede herinneringen aan de "blauw nonnen".

  4. Koen Vermeulen

    Beste Familie,
    Ontroerend mooi rouwbericht.

    Veel sterkte.

  5. Karen Reekmans

    Mijn oprechte deelneming. Je was een gepassioneerd, inspirerend leraar!

  6. Vanderhoeft An

    Oprechte deelneming bij het overlijden van uw man, jullie vader. Heel veel sterkte aan de familie bij het verwerken van dit verlies.

  7. Annemie Merchiers en Anne-Sofie Micholt

    J. Rymen was mijn leraar Gr-Rom. geschiedenis .Een generatie later was hij de leraar Latijn van mijn dochter.Als vriendelijke, bezorgde en zeer bekwame leraar én Italiëreis begeleider maakt hij onuitwisbaar deel uit van onze schooltijdherinneringen.We wensen zijn echtgenote en familie veel sterkte .

  8. Familie Linters en Claire plaatste een bloem

    Innige deelneming aan de familie , van wege de familie Linters.

  9. Katrien Willems

    Mr. Rymen, Jos,

    Dorpsgenoot die mijn familie goed kende en 3 jaar mijn leraar Latijn was. Heerlijke herinneringen aan die lessen. Boeiend en leerrijk. Mensen als meneer Rymen lijken niet ouder te worden of te sterven...Maar toch gebeurt het...Mijn oprechte deelneming aan de hele familie.

  10. Margaux Donckier

    Meneer Rymen,
    Het type leraar waar je vaak nog eens met de glimlach aan terug denkt. Het type leraar waarvan je hoopt dat je kinderen ooit les krijgen. Zijn doorzettingsvermogen, motivatie, geduld, maar vooral zijn humor hebben ervoor gezegd dat ik 6 jaar latijn heb volgehouden. Eeuwig dankbaar.