Herman GYSELINCK

72 Jaar

Geboren Gent

Overleden 30/09/2020 Gent

Herman GYSELINCK
Merelbeke

    Rouwberichten

    (1)
    • Herman GYSELINCK
      Bron
      • De Standaard
      • Het Nieuwsblad

    Rouwregister

    1. Van Lancker Carine

      Mijn oprechte deelneming bij het heengaan van Herman. Als collega-gids had ik vaak contact met hem. Herman was een heel sympathiek , gedreven en behulpzaam man.
      We zullen hem missen.
      Veel sterkte.

    2. Dumortier Lucien, Yolande & Lut

      Wij koesteren fijne herinneringen aan de aangename contacten met Herman. We wensen Herman een mooie reis naar het Licht. Veel liefde aan de familie gewenst bij deze overgang.

    3. Deelneming

      Griet,

      mijn deelneming bij het overlijden van je vader

    4. Carlos Bauters

      Mijn deelneming bij het heengaan van Herman, oud-collega aan de Sint-Michielsschool. Tevens mijn waardering en dank als directeur van de Sint-Elooischool voor de ontelbare keren dat we op hem een beroep mochten doen als vrijwilliger.

    5. Luc Goethals

      Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Herman.Ik zal hem blijven herdenken als een gedreven verteller en bijzonder goed geschiedkundig onderlegd man. Onze jarenlange contacten via mijn beroep maakten elk weerzien aangenaam. Een spijtig familiale zaak deden onze wegen uiteengaan.

    6. Freddy De Croock

      Hierbij wou ik mijn oprechte deelneming betuigen bij het heengaan van Herman. Hij was klasgenoot en studeerde met mij af in de Normaalschool Oostakker In 1968. Ik verwittigde ook alle klasgenoten van zijn overlijden. Heel veel sterkte toegewenst aan gezin en familie. Gans genegen...

    7. Rita Dewaele

      Innige deelneming !
      wat was ik geschrokken bij het zien van het overlijdensbericht in de krant.
      mooie herinneringen komen mij te boven van de gezellige uurtjes in de tuin van Tante Anna en Nelly in Anzegem. Jaren lange vriendschap met de familie . Veel Sterkte aan gans de familie .

    8. Lodewijk De wilde

      Beste familieleden van Herman
      Als lid van de Gentse Gidsen heb ik Herman vooral leren kennen in stress situaties. Herman loste het op, bleef vrij rustig, communiceerde snel ... Een erg waardevolle collega gids is er nu niet meer. Mijn christelijke deelneming.

    9. Rudy Chalelet

      Innige deelneming met het verlies dat jullie komt te treffen . Ik bewaar de beste herinnering aan deze deskundige Gids .

    10. Milou De Loose

      Beste familie,
      Innige deelneming bij het overlijden van Herman. Samen volgden we de gidsencursus en als gewezen gids van Gent heb ik vaak met hem kunnen samenwerken en heb hem leren appreciëren als een vriendelijk, bevlogen man, die steeds het beste voorhad.
      Hij leeft voort in mijn gedachten.

    Zoveel soorten van verdrietIk noem ze nietMaar één, het afstand doen en scheiden.En niet het snijden doet zo’n pijn,maar het afgesneden zijn.​