Guido De Preter

80 Jaar

Geboren Merksem

Overleden 20/04/2020 Malle

Guido De Preter
Schilde

  Rouwberichten

  (1)
  • Bron
   • De Standaard

  Rouwregister

  1. FRANK GOES

   Oprechte deelneming bij het heengaan van Guido,zo was hij bij ons bekend -klasgenoot van de Retorika 1958 St.Michielscollege Brasschaat.
   Wij gingen-met wiskunde vragen-graag bij hem te rade en zagen elkaar de laatste jaren toch regelmatig terug.
   Frank Goes

  2. Pieter Gellings

   Beste familie De Preter, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Guy was een collega van mij bij Esso en ik herinner mij als een zeer vriendelijke maar ook zeer gedreven man waarmee ik altijd goed heb kunnen samenwerken. Ik hoop dat alle goede herinneringen aan hem op termijn zeker terugkomen.

  3. Crauwels

   Beste Rosa,
   Mijn innige deelneming bij de dood van Guy.
   Ik herinner me weer levendig hoe Guy en ik tijdens onze studententijd samen van Leuven naar huis fietsten en daarbij zeer interessante gesprekken voerden.
   Veel sterkte.

   René Crauwels

  4. Edithe Jacobs

   Beste familie, heel sterkte gewenst bij het overlijden van Guy. Hopelijk vinden jullie veel steun bij elkaar. Ik herinner me jullie prachtig gezin, en Guy als een warme man, toen ik als au-pair bij jullie woonde in Sutton 1973. Als moeder en ook bomma besef ik het belang van een hecht gezin.

  5. Ingrid en Jan De Preter

   Wij wensen nonkel Guy een vredige reis en dat hij liefdevol mag rusten in de eeuwigheid.
   Aan de familie wensen wij van harte veel sterkte en wij steunen jullie in deze bijzondere moeilijke tijden. Nonkel Guy was een bron van levensvreugde waar we ons konden aan verwarmen,voor eeuwig ook in ons hart

  6. Jos en Lea Peeters.backx

   Beste Rosa

   met verbijstering, anders kunnen wij het niet noemen, vernamen wij het overlijden van Guy. wij hebben het geluk gehad om Guy lang te kennen. In onze herinnering leeft hij voort als innemend, vriendelijk, gedienstig maar vooral zeer bezig.
   wij wensen u en de kinderen veel sterkte toe.

  7. Dierckx

   Diep bedroefd bij het heengaan van
   onze goede kameraad,
   bridgefanaat, huisvriend en familieman willen wij langs deze weg onze innige deelneming aan de ganse familie van Paulette en Andre
   en Filip