Victor Van Dessel

81 Jaar

Geboren Sint-Truiden

Overleden 30/03/2020 Genk

Victor Van Dessel
Genk

    Rouwberichten

    (1)
    • Victor Van Dessel
      Bron
      • Het Belang van Limburg

    Rouwregister

    1. Kristof Kindermans

      Caro Vittorio, dankbaar voor de mooie herinneringen samen, dankbaar jou te hebben gekend, genietend van onze witte vin blanc, filosoferend en van het leven genietend. Woorden schieten tekort. Dit nieuws valt me zwaar. Rust nu zacht, lieve vriend. Mijn innige gevoelens van deelneming aan de familie.

    2. Fam. HARSCH Genk. Fam. Dany Harsch Frankrijk

      Vic, de vriend des huizes van de familie Harsch sinds vele jaren, collega fotograaf en freak van Leica zoals Johnny, liefhebber van autos en motos en zeker niet te vergeten van la cucina Italiana, we gaan hem missen onze Vittorio, sterkte aan de familie.

    3. Sara Peters plaatste een bloem

      Mijn oprechte deelneming bij dit groot verlies. Veel sterkte in deze moeilijke periode.

    4. Yolande Boelanders

      Vic was voor mij een aangename klasgenoot in de Italiaanse les. Bij onze feestjes en etentjes was hij altijd onze fotograaf. Blij van je gekend te hebben. Veel sterkte aan de familie.

    5. Ward Lambrechts

      Oprechte deelneming, ook namens de 'Genkse Humanisten'.

    6. Vive

      Hier zijn geen woorden voor.
      Sterkte in deze moeilijjke tijd.
      Viviane(dochter Anny Toermallien)

    7. Daniel Masset

      Als klasgenoot in de italiaanse les en daarna als lid van onze hechte groep italianisti herinner ik me Vic als de joviale en aardige man die met een zekere humor voor zijn eigen mening opkwam als het over maatschappelijke thema's ging. Hij was prettig gezelschap en voor zijn oprechtheid gewaardeerd.

    8. Jean-Lou Gillissen

      Als 'Italianisti fuori legge' jongleerden we wekelijks met de Italiaanse woordenschat en zongen we uit volle borst, maar meestal vals, songs van Zucchero en Bocelli. De Italiaanse etentjes waren vermaard, Fijn dat onze levenswegen elkaar kruisten.

    9. Peter Raets

      Oprechte deelneming, vanwege Philomene(buurvrouw Toermalien), en Peter, veel sterkte.

    10. Stefan Alen

      Mijn eerste ontmoeting met Vic was toen hij klasgenoot werd in de Italiaanse les.Nadien bleken wij gemeenschappelijk interesses te hebben: Ik introduceerde hem bij MacLimburg en we hadden ook de fotografie.Op de Italiaanse etentjes droeg hij steeds zijn Leica. Niet te vergeten: ne witte vin blanc.

    Papa, je strijd is gestreden, rust zacht Afscheid nemen is bijzonder moeilijk...