Etienne Beckers

72 Jaar

Geboren Herent

Overleden 29/12/2016 Herent

Etienne Beckers
Winksele

  Rouwberichten

  (1)
  • Etienne Beckers
   Bron
   • Het Belang van Limburg

  Rouwregister

  1. Bervoets Herman

   Lieve Gerda en Eddy,
   Ik verneem toevallig het overlijden van Etienne.
   Mijn condoleances ... den Ambiorirx ... da was toch iets hé.
   “Tienne” je bent in mijn hart en ik ga heel veel aan u denken .
   Veel sterkte aan de familie.
   Herman Bervoets en Boel

  2. Dany Raskin

   Innige Deelneming

  3. Elsen Paula

   onze innige deelneming voor gans de familie

   Paula en Marcel Driesmans

  4. Danny Stevens

   Beste Gerda, Eddy en Pascale,
   Begin jaren '80 was ik een trouwe bezoeker van den Ambi, zowel als student (mijnlamper) en als barman. Den Ambi was in deze periode mijn tweede thuis mede door de warme persoonlijkheid van den Tienne.
   Ik herdenk deze mooiste periode in mijn studentenleven mede door de gezelligheid, sympathie en jovialiteit van den Tienne. Zoals hij was er maar één !
   Tienne, bedankt dat ik je heb mogen kennen en voor de fijne tijd in den Ambi.
   Tienne, het ga je goed en ik vergeet je nooit !
   Veel sterkte en innige deelneming gewenst aan Gerda,kinderen en familie.

   Danny stevens

  5. Guido Swerts

   Liefste Gerda, beste familie,
   Met grote verslagenheid heb ik via de krant mogen vernemen dat Etienne is overleden.Alhoewel wij mekaar al jaren uit het oog zijn verloren blijven de herinneringen even sterk en die zijn alleen maar beter geworden met de jaren. Toch een kleine kanttekening bij het artikel in de krant. Tienne was niet een van de beste cafébazen van de Oude Markt maar gewoon de allerbeste ooit van heel Leuven en omstreken
   Wij wensen de hele familie heel veel sterkte en Gerda, wees maar zeker dat wij hem nooit zullen vergeten.

  6. Harry De Leger

   Gerda ;
   innige deelneming. Dank aan Etienne en jou voor heel veel fijne avonden en nachten in de Ambi. De hartelijkheid en het levensplezier van Etienne blijven me bij.Een betere cafébaas is er niet geweest in Leuven. Heel veel sterkte in deze dagen.

  7. Jerry Hubens

   Beste Gerda en kinderen,
   Mijn innige deelneming bij het heengaan van Etienne. Verslagenheid...Ook bij de oude Tongerse garde zo vernam ik. Etienne van hotel de Lido - in de schaduw van het standbeeld van de koning der Eburonen op de Grote Markt in Tongeren - werd de onovertroffen kastelijn van "Den Ambiorix" op de Leuvense Oude Markt. Daar hebben wij ontelbare onvergetelijke momenten beleefd met Etienne als gangmaker. Wij vergeten ook nooit dat hij ons naar de bovenverdieping en het dak? van het kafaat loodste tijdens de brutale inval van de Rijkswacht in illo tempore. Etienne die Tongers sarcasme koppelde aan Haspengouwse jovialiteit blijft leven in onze gedachten ... Dag goede vriend.

  8. gilbert willekens

   Onze deelneming bij dit smartelijk verlies. Het is altijd spijtig iemand die ge goed gekend hebt te zien verdwijnen. Jerry en ik hebben Etienne,met onze Tongerse opleiding, de weg gewezen. Met goed gevolg trouwens.
   Rust in vrede vriend.

  9. rik segers

   Dag Gerda en kinderen

   Ooit in de jaren 60 en 70 was ik te samen met zovele leden van limburgse clubs
   een trouwe bezoeker van de AMBI. Maandag was altijd een vaste dag want dan gingen we onze poef betalen. In de afrekening ervan en de excuses die we dikwijls aanvoerden, bleek de enorme hoffelijkheid en het begripvolle van Etienne. Als ik ergens gezelligheid geproefd heb buiten mijn eigen familie, dan was het de AMBI en Etienne en ook Gerda waren de managers van die Limburgse samenhorigheid. We hebben er vele uren doorgebracht en het valt te betwijfelen of het allemaal verloren uren waren zoals dikwijls de megablokkers beweerden Alleszins hebben we er veel vriendschap en toogwijsheid meegekregen,

   Een innig medeleven
   Rik Segers

  10. Huub Engelen

   Dag Gerda en Eddy,

   Meer dan eender welke prof of zelfs tijdgenoot student is zo sterk verbonden met mijn studententijd als Etienne, maar ook jij Gerda hoort daar onverbrekelijk bij.
   Tienne altijd weer genereus en meegaand. Gelukkig jij met vastere hand de touwtjes in handen houdend.
   Velen onder ons zullen zeker denken dat als we de helft van de tijd achter onze boeken hadden doorgebracht die we in "den Ambi" hebben gezeten dat er wel een paar de Nobelprijs hadden gewonnen. Het moest boom maar niet zo gezellig zijn.
   Wij denken aan Etienne met een dankbare glimlach en veel sympathie voor jullie beiden.
   Sterkte en nog vele jaren in goede gezondheid.

   Denise en Huub Engelen-Deckers