Marc Van Herreweghe

60 Jaar

Geboren Gent

Overleden 26/01/2016 Zelzate

Marc Van Herreweghe
Gent

    Rouwberichten

    (1)
    • Marc Van Herreweghe
      Bron
      • De Standaard
      • Het Nieuwsblad

    Rouwregister

    1. Lut De Deken

      Bied u mijn oprechte innige deelneming aan.

    2. Anita Bernaert

      Als bij toeval heb ik nu pas het overlijden van uw echtgenoot en vader vernomen. Ik koester de vele mooie herinneringen aan de momenten dat Marc voor mij en mijn dochter klaar stond. Ik hoop van harte dat jullie de kracht en sterkte vinden om in deze moeilijke dagen verder te gaan.

    3. Lut BOUSARD

      beste mevrouw, marijke,

      Chris Steyaert las het overlijdensbericht van uw man in de krant, zij bracht mij op de hoogte en via de school hoorde ik bevestiging. Ik betuig hierbij mijn deelneming in uw verdriet. Ik ben Lut Bousard en ik ben directeur in Edugo kleuterschool in uw straat.
      Wellicht herinnert u zich onze namen, wij werkten samen in de mutualiteit voor de kampen. Het zou fijn zijn jou nog eens te ontmoeten en te horen hoe jouw levenswandel is gegaan. u kan contact opnemen via 09 259 02 92, vriendelijke groet, lut Bousard

    4. Ivan Scheldeman/Ingeborg Biliet

      Van Hilde Geelen hebben we het overlijden vernomen van uw echtgenoot. Wat late maar daarom niet minder oprechte wensen van deelneming, beste Marijke, ook voor uw kinderen & familie.

    5. M.J. Van Zele

      Onze oprechte deelneming bij dit grote verlies.

    6. wojsznis christophe

      innige deelneming, bedankt voor alle jaren dat je mijn huisarts (buur) was in mijn jeugd.

    7. Martine

      Onze oprechte deelneming , bedankt voor alles .

    8. margo vangrinsven

      Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van uw man en vader.Ik bewaar goede herinneringen aan Marc die mij gesteund heeft in een van de moeilijkste periodes van mijn leven na mijn ongeval tijdens mijn legerdienst en dank U voor de uitnodiging op het herdenkingsmoment. Spijtig genoeg is het voor mij niet mogelijk om aanwezig te zijn op vrijdag. Ik wens iedereen veel sterkte in deze moeilijke periode.