Léon Denollet

93 Jaar

Léon Denollet
Zwijndrecht

  Rouwberichten

  (1)
  • Bron
   • Gazet van Antwerpen

  Rouwregister

  1. Dirk Vermeiren, Mortsel

   Lieve en familie,
   Met je berichtje van vandaag zaterdag verneem ik dit droevige nieuws; hierbij betuig ik je langs deze weg al mijn oprechte deelneming. Het verlies van ouders is confronterend; onze eigen kwetsbaarheid voelen we plots scherper aan.
   Je verdriet kan worden gedragen door veel medeleven van je dierbaren, vrienden en kennissen, soms uit onverwachte hoek. Moge de herinnering aan een lang en rijk leven het geleidelijk aan winnen; ook de kleinkinderen en achterkleinkinderen zullen die gedachtenis aan Leon blijven koesteren.

  2. De waarheid

   Elke keer wordt mijn bericht verwijderd. Waarheid mag nog steeds niet aan het licht komen. Lieve eerst een buitenechtelijke relatie met mijn officiële vader zo Piet en mijn mama elkaar gevonden en daaruit kwamen zeker twee buitenechtelijke kinderen van Piet. Pas vele jaren later, ong 35 jaren gingen voorbij, konden zij de waarheid niet ontkennen. En de vele liefdesbrieven aan ons mama zijn daar getuige van waarin Piet schrijft over "ons kindje xxxx". Maar het mocht niet zijn de druk vd familie was te groot Piet bleef bij zijn Lieve, maar daarna volgden nog vele minnaressen.... Zoon Jan stond erop dat dit ah licht kwam maar is blijkbaar ook veranderd.... Oh ja, wie zijn wij he, wij worden weggecijferd! Piet wordt gecremeerd' alle bewijzen weg' .... Maar een vader hadden wij niet, wel een pracht ve mama, en nu vinden ze elkaar terug....blij daarom!!!

  3. Familie De Ras

   Innige deelneming bij het overlijden van jullie vader en grootvader.
   Familie De Ras - Denollet