Etienne Schatteman

74 Jaar

Geboren Gent

Overleden 03/11/2014 Antwerpen

Etienne Schatteman
Berchem

  Rouwberichten

  (2)
  • Bron
   • De Standaard

  Rouwregister

  1. Marie verbeek plaatste een bloem

   Dhr Schatteman was een schat van een dokter! Hij heeft mijn jongste zoontje op de wereld geholpen en toen ik geteisterd werd door een enge ziekte heeft de dokter mij altijd met raad en daad bijgestaan.

  2. Mevr. Geukens

   Bij deze wil ik gans de familie mijn innige deelneming betuigen voor het overlijden als echtgenoot, vader en opa. Hij was voor mij een enorme steun omdat ik heel veel medische problemen heb gehad. Hij stond altijd klaar. Eén telefoontje en ik mocht direct langskomen. Ik vindt het verschrikkelijk spijtig dat ik geen dankwoordje meer tegen mijn dokter heb kunnen zeggen. Bedankt voor al uw goede zorgen. Mevr. Geukens

  3. Kinderen Parmentier

   Beste Bea,
   Innige deelneming bij het overlijden van uw echtgenoot.
   Namens Anna Van den Noortgate

  4. Inge verreth

   Met deze wil ik mijn medeleven betuigen bij het overlijden van uw echtgenoot en papa. Dankzij zijn tussenkomst hielp hij mij drie prachtige kinderen op de wereld te zetten en bij elk jaarlijks doktersbezoek vroeg hij telkens heel geinteresseers naar mijn gezin. Je was een warm mens.

  5. Dr Veerle Peeters

   We willen u ons christelijk medeleven betuigen bij het overlijden van uw echtgenoot. Moge de herinneringen aan jullie verbonden en geëngageerd leven samen een troost zijn.

  6. anita Michel

   Het stemt ons droevig het overlijden te moeten vernemen van de heer dr. Etienne Schatteman voor wie wij zeer veel respect en vertrouwen hadden. wij betuigen onze christelijke deelneming en wensen veel sterkte aan de familie.
   Anita Michel en kinderen

  7. Freddy De Schutter

   Oprechte christelijke deelneming bij het heengaan van dokter Schatteman. Dat de vele goede herinneringen u mogen steunen en troosten in deze moeilijke uren.

   Van harte,

   Freddy De Schutter
   oud-leraar Onze Lieve Vrouwecollege Antwerpen

  8. Rita en Marc Vanderveken

   Wij bieden U onze oprechte deelneming aan.

  9. Nadine Van Hoof plaatste een bloem

   Ik had het voorrecht om gedurende 30 jaar je patiënte te zijn. Het meest intense moment van mijn leven, de geboorte van mijn dochter deelden we met jou. Bij elk bezoek informeerde je geïnteresseerd naar mijn gezin, mijn oprechte deelneming, lieve Dr. Schatteman je zal gemist worden! Veel sterkte.

  10. Jackie Jackson plaatste een bloem

   Lieve dokter Schatteman rust zacht.. Innige deelneming aan zijn familie