Oscar Sémer

91 Jaar

Geboren Antwerpen

Overleden 18/06/2014 Antwerpen

Oscar Sémer
Beveren-Waas

    Rouwberichten

    (1)
    • Oscar Sémer
      Bron
      • De Standaard

    Rouwregister

    1. Lea Mutsaerts

      Oscar het spijt me vreselijk dat ik je niet meer kon bezoeken. Ik beloofde het maar ziekte hield me gevangen. Mia was mijn monitor en later mijn directrice op school. Daardoor waren we allen professioneel gebonden. Ik zal jullie beide erg missen.

    2. Lea Mutsaerts

      Oscar het spijt me vreselijk dat ik je niet meer kon bezoeken. Ik beloofde het maar ziekte hield me gevangen. Mia was mijn monitor en later mijn directrice op school. Daardoor waren we allen professioneel gebonden. Ik zal jullie beide erg missen.

    3. Lea Mutsaerts

      Oscar het spijt me vreselijk dat ik je niet meer kon bezoeken. Ik beloofde het maar ziekte hield me gevangen. Mia was mijn monitor en later mijn directrice op school. Daardoor waren we allen neer gebonden. Ik zal jullie beide erg missen.

    4. Walter Simons

      het overlijden van Oscar heb ik pas laat vernomen. Enkele jaren geleden (1912) stuurde ik hem een mooie brief (op verzoek te verkrijgen), nadat ik zijn mailadres had ontdekt en zodoende wist dat hij nog in leven was. Het was een brief vol herinneringen aan mijn schooltijd in de Gemeentelijke Jongensschool 30, Quebecstraat, op de Luchtbal. Hij was maar enkele weken mijn onderwijzer in de eerste klas - in 1946, maar ik zag hem natuurlijk vaak op school en hij kende mijn ouders - ik kan niet meer achterhalen waarvan, ik heb het gevraagd aan mijn thans bijna 95-jarige moeder, maar zij kon het zich ook niet herinneren. Ik heb van deze zachtaardige man steeds een levendig beeld bewaard en ik ben blij dat ik tijdens zijn laatste levensjaren nog met hem in contact ben kunnen komen en hem mijn dankbaarheid en respect heb kunnen tonen. Hij was blijkbaar ook blij met mijn brief, getuige de bedanking die hij me toestuurde.

    5. Walter Simons

      het overlijden van Oscar heb ik pas laat vernomen. Enkele jaren geleden (1912) stuurde ik hem een mooie brief (op verzoek te verkrijgen), nadat ik zijn mailadres had ontdekt en zodoende wist dat hij nog in leven was. Het was een brief vol herinneringen aan mijn schooltijd in de Gemeentelijke Jongensschool 30, Quebecstraat, op de Luchtbal. Hij was maar enkele weken mijn onderwijzer in de eerste klas - in 1946, maar ik zag hem natuurlijk vaak op school en hij kende mijn ouders - ik kan niet meer achterhalen waarvan, ik heb het gevraagd aan mijn thans bijna 95-jarige moeder, maar zij kon het zich ook niet herinneren. Ik heb van deze zachtaardige man steeds een levendig bewaarden ik ben blij dat ik tijdens zijn laatste levensjaren nog met hem in contact ben kunnen komen en hem mijn dankbaarheid en respect heb kunnen tonen. Hij was blijkbaar ook blij met mijn brief, getuige de bedanking die hij me toestuurde.

    6. leen

      Oscar, we zullen je erg missen! Je was een leraar uit de duizend die steeds vrolijk en goedgezind door het leven ging. Ik ben blij dat je nog samen met enkele oud leerlingen op 31 mei hebt kunnen genieten van de Chinese wandeling. Wat graag hadden we nog meer met je op stap willen gaan maar het mocht helaas niet meer zijn. We zullen je niet gauw vergeten !
      Leen

    7. Rosa

      Rust zacht.u was mijn leraar in de normaalschool,een heel lieve leraar.

    8. Rosa

      Rust zacht.u was mijn leraar in de normaalschool,een heel lieve leraar.

    9. Magda Barbiers

      Op 18 mei had ik nog een fijn gesprek met Oscar.
      Ik zal hem altijd blijven herinneren als een attente, charmante man.
      Veel sterkte toegewenst,
      Magda Barbiers (oud-leerling)

    10. Herbert Robbrecht

      Sterkte en gecondoleerd