Stef Dekort

22 Jaar

Geboren Heusden

Overleden 27/05/2014 Sint-Truiden

Stef Dekort
Leopoldsburg
  • Jana Dekort

Rouwberichten

(2)

Rouwregister

  1. Jana Dekort brandde een kaars
  2. Carlo & Heidi plaatste een bloem
  3. Bibicara

    Nos plus sincères condoléances.Beaucoup de courage pour surmonter cette terrible épreuve.
    Giovanni Calafato, son épouse et ses enfants Emilie et Gaetan

  4. vinny vandessel

    Stefke,


    We missen u nog steeds ontzettend, hoop dat het u goed gaat waar je nu bent en je me helpt wanneer ik het moeilijk heb.

    Hou u goed daar e...

    Vinny

  5. moeke toby plaatste een bloem

    enninge deelniming met dit zwaar verlies en heel veel sterkte in de komende jaren

  6. Heidi

    Stef, Stef, Stef toch...de vraagtekens zullen altijd blijven. Het gemis ook. Vooral voor al die dierbare mensen rondom je. Je moest eens weten. Vergeet-me-nietjes zijn er in alle vormen en soorten. In alles waarnaar je kijkt of denkt. Een 2tal weken terug kwam je zelfs piepen in mijn droom. Niet praten, enkel een gelukzalige glimlach. Een teken van: wees gerust, ik ben bevrijd, ik ben waar ik wil zijn, ik ben gelukkig. Het voelde raar, maar oprecht. Je wuifde en je verdween weer langzaam in het witte licht. Bedankt voor dat ik je ooit heb mogen kennen. En ja: ook ik vergeet je niet!

  7. michelle plaatste een bloem

    sterkte aan heel de familie...

  8. Bernadette

    Ik weet niet wie jij bent, wat er gebeurd is; maar ik vind je veel te jong om nu al onbestemd in een schemerwereld te vertoeven. Ik hoop dat alles niet tevergeefs was.

  9. Tante Meter plaatste een bloem

    Menneke menneke menneke toch, ik voel me zo schuldig dat ik het niet gezien heb. Verdoeme toch! Ik had je kunnen tegenhouden... Het laat me niet los. We zijn twee maanden verder en het besef wat "voor altijd" betekend, begint ons allemaal pijn te doen. Ons verdriet knaagt nu stillekes vanbinnen, terwijl we aan de buitenkant de draad van ons leven terug proberen op te nemen. We denken veel aan je. Heb je je nieuwe vriend gezien, die Katleen op je graf heeft gezet? Ze heeft schrik dat jij je eenzaam voelt en we weten hoeveel je geniet van samenzijn. Lieve Stef, het is zo jammer. Er zijn geen woorden voor. Ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou. Op je facebook laten je vrienden nog dagelijks berichten na. Het is voor ons een troost dat ze je niet vergeten zijn! Dag mijn engelke! Love you XXX

  10. Tom VA

    Stef,

    We hebben samen op de middelbare school gezeten en hebben enorm gelachen. We hadden dan wel zelden contact, ik was ongelofelijk verbaasd toen men mij dit vertelde. Het ga je goed!

    Veel sterkte aan de ouders, Kathleen en de rest van de familie.

    Tom Van Asten