Mark Versele

74 Jaar

Geboren Tielt

Overleden 01/09/2013

Mark Versele
Tielt

    Rouwberichten

    (2)

    Rouwregister

    1. patron

      La famille Fortemps de Somme-Leuze présente ses très sincères condoléances à toute la famille de Monsieur Marc Versele.

    2. Henri en Fabienne Ampe Dhooge

      Bieden U hun oprechte en innige deelneming aan bij het onverwacht heengaan van Uw man

    3. HARRY VAERNEWIJCK DEINZE

      Door omstandigheden kon ik niet aanwezig zijn op de uitvaartplechtigheid van heden Hierbij wens ik de hele familie van Mark mijn innig medeleven aan bij het plotse overlijden van Uw dierbare. Ik zal Mark steeds blijven herinneren als een loyale gesprekspartner tijdens de vele vergaderingen op GGT en later op Euro-Silo. Nogmaals veel sterkte in deze moeilijke dagen.

    4. BEMEFA vzw

      Wij wensen aan de hele familie van Mark Versele ons oprecht medeleven te betuigen bij het plotse overlijden dat hen treft.
      Veel moed en sterkte vanwege het bestuur en de hele ploeg van BEMEFA vzw. Wij zijn Mark dankbaar voor wat hij voor onze vereniging heeft betekend.
      Vanwege het bestuur van BEMEFA vzw, Beroepsvereniging van de Mengvoederfabrikanten vzw

    5. Katrien, Laetitia en Rafaël David-Hermans

      Graag bied ik via deze weg mijn innige deelneming aan aan de hele familie bij het plotse overlijden van jullie dierbare echtgenoot, vader en groot-vader. De vakanties die we als kind samen hebben mogen beleven zijn in ons geheugen gegrift. Moge de vele mooie herinneringen die hij na liet jullie troost bieden in deze periode van intens verdriet.

    6. Albert, Patrick en Marie-Alice Van Cutsem

      Innige deelneming. Veel sterkte bij dit plotse heengaan.
      Mark was voor ons de grote broer die bij ons kwam tijdens de vakantie. Mooie herinneringen van lang geleden. Maar zo blijft hij voor ons.
      Wij blijven hem herdenken in onze gedachten en onze gebeden.
      Albert-Marie, Patrick en Marie-Alice Van Cutsem

    7. Antoon en Bert GALLE-DE LEYE

      Wij bieden aan de uitgebreide familie van Mark Versele onze innige wensen van deelname aan bij het afscheid dat hen treft. Ik zal Mark vooral herinneren zoals wanneer hij de firma en de familie vertegenwoordigde met zijn eigen open, duidelijke, vertrouwvolle en cooperatieve stijl of wanneer hij zelf ontspannen was en zijn losse amicaliteit deelde. Veel sterkte aan allen die hem na waren.