Linda Geyskens

46 Jaar

Geboren Genk

Overleden 11/03/2013 Houthalen

Linda Geyskens
Houthalen

    Rouwberichten

    (1)
    • Linda Geyskens
      Bron
      • Het Belang van Limburg

    Rouwregister

    1. Irene plaatste een bloem

      Nog steeds ben ik jou niet vergeten na al die jaren dat je koos om achter de regenboog Gods te vertoeven.Linda vrouwtje je blijft nog steeds in mijn hart.

    2. Jenny Tamboers

      Ben je niet vergeten meid. Tot ziens.

    3. Vanhees Benoit plaatste een bloem

      Beste Linda, Aangename herinneringen aan de muziekschool in Genk, ik denk dat ik je daar immer goedgeluimd heb gezien, al moest je wel eens gespeeld streng het hoofd schudden als "de jongens" weer eens kattenkwaad uithaalden, en de leraar muziek op het randje van een zenuwinzinking brachten :)

    4. Johan plaatste een bloem

      Ik zal je nooit vergeten

    5. Els en Robert

      Je blijft in onze gedachten Linda!

    6. johan plaatste een bloem
    7. schillaci roberto

      september 2001 leerde ik linda toevallig kennen in de chopping 1 te genk, ik merkte heel direct dat ze een zeer fijngevoelige persoonlijkheid had, vrolijke blije uitstraling, zeer aangename nieuwe vriendin. Mijn 1ste lasagna die ik zelf gemaakt had, heeft linda bij mijn thuis als eerste persoon mogen meeproeven , haar reactie was, ammmmai wat lekker. Met linda had ik fijne vriendschappelijke momenten ze miste in latere tijd duurzame vriendschappen ze hield van gezelligheid van vakantie en VAN GOD. Wanneer ik het moeilijk had kon ik haar altijd mijn verhaal kwijt, voor mij was linda een hartsvriendin, maar o zo jammer vind ik dat ze heengegaan is op een manier zoals het niet moest gebeuren, linda leedt zeer erg aan moeizame opeenstapelde emoties en daar ze zo fijngevoelig was werd zij uiteraard niet zo best begrepen en ik mis haar heel oprecht MAAR BIJ GOD IS linda THUIS

    8. Jenny Tamboers

      Ben je niet vergeten Linda.

    9. Benoit Vanhees plaatste een bloem
    10. Je broertje johan plaatste een bloem