Vic Mees

85 Jaar

Geboren Antwerpen

Overleden 11/11/2012

Vic Mees
Antwerpen

  Rouwberichten

  (2)
  • Voormalig Rode Duivel Victor Mees is op 85-jarige leeftijd overleden. De Gouden Schoen van 1956, een verdediger, droeg van 1949 tot 1960 68 keer het nationale shirt en was lange tijd aanvoerder. Hij scoorde drie keer voor de Rode Duivels.

   'Vic' Mees speelde zijn volledige carrière voor zijn jeugdclub FC Antwerp. Van 1944 tot 1964 kwam "Mister Antwerp" voor de Great Old in 649 wedstrijden in actie. In 1955 veroverde Mees met Antwerp de Beker van België, in 1957 de landstitel. In 2002 werd hij tot Antwerp Speler van de Eeuw verkozen.

   bron: gva.be

  Rouwregister

  1. Tim plaatste een bloem
  2. DIRK DE WOLF plaatste een bloem

   RUST ZACHT VIC.

  3. Willy Minnen plaatste een bloem
  4. Driessens Jean

   Vic al heb ik je nooit zien spelen op onze bosuil, bompa wist me wel te overtuigen dat je een prachtkerel was. Ik ben ervan overtuigd ,dat je hierboven bij het allstarsteam steeds geselecteerd zal zijn.RIP my friend.

  5. OLSE (oud-leerlingenbond Sint-Eduardus) plaatste een bloem

   Trouw aan zijn club... trouw aan olse (oud-leerlingenbond sint-eduardus). Dank voor de jarenlange interesse voor onze en uw vereniging.
   "Afscheid nemen is met dankbare handen meedragen al wat herinnering waard is."

  6. Asc de Kempen

   RIP Mister Antwerp! YNWA!

  7. Mark Heylen

   Vic Mees was ongetwijfeld één van de belangrijkste voetballers die RAFC gemaakt hebben tot de cult-club die het nu is. Voor hem moeten we dit jaar terug naar eerste!
   Bedankt om ons Antwerp te maken tot wat het altijd zal zijn: Dé Ploeg van 't Stad!

  8. stijn

   ik heb je nooit weten spelen , toch besef ik net als zovelen hier wat voor een prachtig mens je was , Vic het ga je goed daarboven , Rip mister Antwerp

  9. walter

   Vic,reeds jaren mijn idool, mee getreurd bij het verlies van je zoontje,wij zullen je nooit vergeten, dank je voor die onvergetelijke voetbaljaren. Aan de familie mijn oprecht medeleven.

  10. karine koppens

   Aan heel de familie van vic,zo zijn er geen twee. Ik heb hem zelf nooit op een voetbalveld bezig gezien,heb er in mijn familie veel over horen spreken.
   Vic was een top speler voor Antwerp en zal altijd een top persoon zijn.

   Rust in vrede verder