Jef Verheyen

79 Jaar

Geboren Merksplas

Overleden 11/11/2012 Merksplas

Jef Verheyen
Merksplas

  Rouwberichten

  (1)
  • Bron
   • Gazet van Antwerpen

  Rouwregister

  1. R. plaatste een bloem

   Gelukkige verjaardag vo !!! 🍀

  2. Marc plaatste een bloem
  3. Louis, Miranda en kinderen plaatste een bloem

   in herinnering

  4. R plaatste een bloem

   Vo, een hele fijne verjaardag !!!!

  5. R. plaatste een bloem
  6. Louis en Miranda plaatste een bloem

   in herinnering

  7. M.

   dag Vo,
   11-11-2017 ondertussen, de tijd vliegt! vandaag 5 jaar geladen alweer dat de zon scheen, we in de voormiddag met z'n allen aan het hout bezig waren en dat we in de late namiddag allemaal weer terug waren rond jou. 't is nu 5 jaar later maar 'is nog altijd precies als de dag van gisteren. er gaan geen dagen voorbij of we denken aan jou en ons moe. er gaan geen gebeurtenissen voorbij of we denken 'wat zou onze vo gedaan hebben in dit geval?'. er gaan geen samenkomsten voorbij of we hebben het over onze va en ons moe. ge ziet het ... voor altijd in ons hart en gedachten, maar samen met ons allen trekken we ons plan goed.
   doe ons moe en de rest daar de groeten,
   tot later.
   groet, M.

  8. M.

   dag vo,
   ongetwijfeld weet ge al dat ons moe hier vertrokken is en ze zal zeker al bij jou zijn.
   20 april is vanaf nu ook weer een speciale datum. het is een mooie zonnige dag en ons moe zag er prima uit !
   alles peis en vree.
   tot de volgende keer.
   groetjes van ons allemaal.

  9. M.

   dag Vo,
   alweer een jaartje ouder met z'n allen ... hoe zou het geweest zijn op den Eindepoel op 11 april van het jaar 1933 ... het zal ook wel een zonnige dag zijn geweest zoals nu en iedereen blij dat zoon Jef werd geboren. nu zijn we toch weer 84 jaren verder en is het weer een zonnige dag geweest vandaag op jouw feestdag. verder loopt het allemaal stillekes zoals je ongetwijfeld van bovenuit mee zal volgen ... alles gaat rustig en de dingen zijn de dingen zoals ze zijn. Ons moe zit nogal dankbaar in het rusthuis op haar kamer, ook daar alles in peis en vree. Doe ze daar allemaal de groeten en tot een volgende keer. groetjes van ons allemaal ! M.

  10. M.

   Dag Vo,
   Wat vliegt de tijd. Het lijkt nog altijd precies pas gisteren dat het 11-11-12 was en we van Miranda hoorden dat er iets was. Nog altijd na 4 jaren om koude rillingen van te krijgen. Maar zoals altijd en overal het leven gaat voort en zo ook voor ons en ons moe. Beter dan in 222 kan ze niet zitten, droog, warm, een goei verzorging en goei eten en heel veel volk dat langskomt. Maar dat zult gij ook wel in de gaten hebben.

   Afgelopen jaar is den hoop weer wat groter geworden met de kleine Kato van Ilse. Ook Sofie haar vriendje Dieter is een aanwinst in de familie dus den hoop wordt nog groter. Verder afgelopen jaar niet heel veel nieuws te rapen maar zoals bekend ... geen nieuws ... goed nieuws. Voor de rest is hier alles verder in orde. Iedereen schiet goed op met elkaar zoals gij dat altijd hebt gewild. Ik moet dringend weer eens wat hout gaan klieven en opruimen. Spijtig dat ge niet kunt komen helpen want dat was toch ook altijd plezant.
   Doe iedereen daar de groeten en tot de volgende keer.