Robert CROONEN

77 Jaar

Geboren Hasselt

Overleden 21/04/2011 Munsterbilzen

Robert CROONEN
Munsterbilzen

  Rouwberichten

  (2)
  • LIEVE BR ROBERT (CROONTJE)

    

   OP EEN MOOIE ZONNIGE DAG HEB JE JE LOSGERUKT VAN ONS ALLEN DIE U GEZELSCHAP ZO OP PRIJS STELDEN . WE ZULLEN U MISSEN WEET JE. EN ZULLEN JE NOOIT VERGETEN

    

    

   BEDANKT OM WIE JE WAS EEN BROEDER MET HEEL VEEL HUMOR EN VEEL GEDULD. IEDEREEN GING VOOR JE EN JE GAF STEEDS HET BESTE VAN JEZELF.WAT HEBBEN WE WAT AF GELACHEN MET U. JE GAF ONS STEEDS MOED ALS HET ONS EENS TEGEN ZAT

    

    

   JE TALENT VOOR DE MUZIEK WAS FANTASTISCH JE SPELEN OP HET ORGEL ZAL BLIJVEN NAKLINKEN IN ONZE OREN. BEDANKT CROONTJE OM WIE JE WAS

    

   ALS TRANEN EEN TRAP KONDEN VORMEN EN HERINNERINGEN EEN BRUG,DAN KLOMMEN WIJ MET ZIJN ALLEN NAAR DE HEMEL EN HAALDEN JE TERUG.

    

   TE ZIJN BIJ WIE ER NIET MEER IS, HEEL DIEP IN GEDACHTEN,KAN DE PIJN MISSCHIEN VERZACHTEN,EN GEEFT STERKTE IN HET GEMIS.

    

    

   GA MAAR NAAR HET PAD VAN LICHT,WEES VERLOST EN VLIEG MAAR VRIJ,GEKOESTERD IN HERINNERINGEN ZUL JE IN HARTEN AANWEZIG ZIJN.

    

   ALS HET DUISTER WORD KIJK IK NAAR DE HEMEL EN WEET DAT JIJ DAN NAAR ME LACHT!

    

   FOTO'S VAN JOU GETUIGEN VAN HOE JE WAS IN JE KLAS EN MET JE OMGEVING ,JE BENT EEN PERSOON UNIEK OM NOOIT TE VERGETEN!

    

   HET IS MOEILIJK TE AANVAARDEN DAT JE WEG BENT VAN DEZE AARDE.ALTIJD STOND JE KLAAR VOOR VELEN,VOOR ONS EEN ANDER. WEINIG NEMEN EN VEEL GEVEN,ATIJD HARTELIJK EN WARM. JE HEBT ONS EEN GOED VOORBEELD GEGEVEN.

    

   WAT IS HET LEEG HIER ZONDER JOU BR CROONTJE,WAT WAREN WE NOG ALLEMAAL VAN PLAN SAMEN MET U TE DOEN.WIJ HEBBEN TOCH ZOVEEL VAN U GELEERD EN HERDENKEN U IN DE DINGEN WAAR U VAN HIELD (NATUUR, DE VOGELS EN DE BOMEN)WIJ ZIJN U ZO DANKBAAR OM WIE JE WAS.IK HEB JE NOOIT KWAAD GEZIEN ALLES WAS STEEDS GOED. EN VOOR EEN ANDER WAS HET BESTE NIET GOED GENOEG DAT JIJ HUN WOU SCHENKEN.JE WAS EEN PRACHTIG MENS, IEMAND WAARVAN MEN ER WEINIG VAN TEGENKOMT.JE KWAM ONDER DE MENSEN ALS EEN ZONNESTRAAL, DE BUREN MISSEN REEDS JE VRIENDELIJKE BEGROETINGEN EN VROEGEN ZICH AF WAAR JE WAS.VOORMIJ BEN JE OP REIS EN ZIE JE OOIT WEL TERUG.JE BENT NU WAAR WE HOPEN ALLEMAAL TERECHT TE KOMEN BIJ AL ONZE GELIEFDEN.

    

   BR CROONTJE,

   WIJ DANKEN JE VOOR DE TIJD DAT JE BIJ ONS WAS VOOR JE VRIENDSCHAP,JE GOEDHEID VOOR JE VREUGDEVOL AANWEZIG ZIJN ZO ZULLEN WIJ JE STEEDS GEDENKEN ZO ZAL JE ALTIJD BIJ ONS ZIJN.

    

   DANKBAAR ZIJN OM WIE JE WAS.DANKBAAR OM JE MOOIE LEVEN. DANKBAAR WANT JE HEBT ONS STEEDS HET BESTE VAN JEZELF GEGEVEN.

    

   DIEP BEDROEFD EN NOG ONTROOSTBAAR STILLE PIJN OM HET GEMIS . DANKBAAR OM HET MOOIE LEVEN LICHTPUNT IN DE DUISTERNIS.

    

   HOE MOOIER DE HERINNERING. HOE PIJNLIJKER IS ONS VERDRIET. WIJ DANKEN JE VOOR WIE JE WAS EN WAT JE IN ONS ACHTERLIET.

    

   DANK JE WEL VOOR ZOVEEL KLEINE DINGEN VOOR JE SCHOUDERKLOPJES EN JE RAAD. DANK JE VOOR JE GOEGHEID EN JE LIEFDE JE WAS EEN MAN VAN WOORD EN DAAD. 

    

   ELKE DAG OPNIEUW DENK IK AAN U WEER WAT MISSEN WE U ZEER. JE GLIMLACH EN GRAPPEN JE HUMOR EN DIE HAD JE HOOR!ELKE DAG OPNIEUW WORDEN WE AANGENAAM VERRAST MET AANGENAME HERINNERINGEN AAN JOU

    

  Rouwregister