Nadia Roosen

59 Jaar

Geboren Ukkel

Overleden 23/05/2010

Nadia Roosen
Antwerpen

    Rouwberichten

    (1)
    • Een laatste geschenk,

      Liefde is de hoogste waarde die we als stervelingen kunnen indenken, en is een complete hemel op aarde. Over iets berouw hebben is het begin van alle wijsheid.

      Liefste je zal steeds in mijn hart gebrand blijven en je zal me steeds blijven doen herinneren aan de fantasieën en de prachtige tijden die we gedurende 40 jaar samen hebben kunnen genieten. Nu moeten we ons voorbereiden op het verdere leven en op de werkelijkheid, de dood krijgen we niet voor niets, want hij heeft ons samen een hele leven gekost in kwade en goede tijden. Ons doorzettingsvermogen is vaak de moeder als ook de vader van ons succes geweest. Sterke karakters hebben geen sterke argumenten nodig dat heb je meermaals bewezen.

      Een stad is iets dat je lief hebt en in je hart draagt, als je haar verlaat, maar jij zal mij nooit verlaten en ik zal je blijven lief hebben. De symfonie van ons leven is met vele noten opgebouwd uit de motieven van liefde die we voor elkaar hadden en nog hebben.

      Liefste dit moment verleent een laatste geschenk dat ik u geef, en altijd in waarde zal blijven, al zegt men tot de dood ons scheid, maar ik blijf steeds aan uw zijde al zijn we een geheel dat nu half in de hemel en half op de aarde leeft, zo blijven we toch de complete hemel op aarde. Of hoe u het zo mooi kon zeggen....

      “We have all the time in the world “

    Rouwregister