Maria, Catharina Brouwers

89 Jaar

Geboren Sint-Huibrechts-Lille

Overleden 10/04/2010 Hasselt

Maria, Catharina Brouwers
Hasselt

    Rouwberichten

    (2)
    • mijn lieve toke,

       

      ik kan het nog altijd niet meer geloven dat je er niet meer bent. elke keer als ik naar school fiets wil ik aan je deur stoppen. dan denk ik er weer aan, je bent er niet meer. wat ga ik nu toch doen? bij wie kan ik nu gezellig gaan sjowelen, mij verder helpen met mijn haakwerk of gewoon even tot rust komen.

      ik mis je zo erg dat het pijn doet. ik weet maar niet hoe ik over deze pijn moet geraken. waarom is dit nu moeten gebeuren. ik had nog zo gedacht 'die haalt zeker de 100'. het is allemaal zo snel gegaan, ik was er helemaal niet klaar voor.

      ik kan mezelf ook maar niet vergeven dat ik niet fatsoenlijk vaarwel gezecht heb. iedereen zegt dat het wel goed komt en dat ik het tijd moet geven maar dat helpt niet. ik mis je zo erg. dat een stomme bus zo belangrijk kan zijn.

      maar we moeten ons sterk houden. dat is wat iedereen zegt. als ze bij mij zijn zal ik dat wel doen, maar wat als ze weg zijn? dan sta ik er toch weer aleen voor en hoe moet het dan verder?

      ik hoop dat je het goed hebt daar boven. je zal daar wel genieten. en het is u gegunt. zet u maar lekker in de zetel met een glaasje rode wijn en een goed kruiswoordraadsel. dat je er maar van geniet.

      en weet vooral dat ik je nooit zal vergeten en je voor altijd in mijn hart hou.

      xxx

    Rouwregister