Jack De Keyser

109 Jaar

Geboren

Overleden 30/08/2009 Lier

Jack De Keyser
Lier
  • Erna Verbiest

Rouwberichten

(1)
  • Jack De Keyzer, oud-leerkracht  wetenschappen aan het koninklijk technisch atheneum in Lier is afgelopen weekend overleden.

    De leraar kwam in opspraak toen hij door de scholengroep Kla4 ontslagen werd na een feestje met zijn leerlingen. De leerkracht wetenschappen beweerde dat hij de kinderen het alcoholvrije Kidibul had voorgeschoteld. Volgens de directie ging het echter om cava.

    De man bleef al die tijd zijn onschuld staande houden. Volgens zijn vrienden was hij moegetergd en kapotgestreden.

    Teken het rouwregister

Rouwregister

  1. Erna Verbiest brandde een kaars
  2. Werner plaatste een bloem

    Ik weet wat je is overkomen, na 34jaar overkomt mij nu een soortgelijke situatie ik hoop snel de juiste richting te vinden, ik wil je zeker niet achterna het is moeilijk om er mee te leven,beste rust in vrede.
    laten we met zijn allen bidden dat zij die hier mede schuld aan hebben het hun leven lang berauwen met een maagzweer als ze zichzelf een glaasje cava gunnen.

    rust in vrede

  3. Werne

    Ik weet wat je is overkomen, na 34jaar overkomt mij nu een soortgelijke situatie ik hoop snel de juiste richting te vinden, ik wil je zeker niet achterna het is moeilijk om er mee te leven,beste rust in vrede.
    laten we met zijn allen bidden dat zij die hier mede schuld aan hebben het hun leven lang berauwen met een maagzweer als ze zichzelf een glaasje cava gunnen.

    rust in vrede

  4. machtswellust in Lier

    Jack,

    Ik vind het erg wat met jou gebeurd is. Ikzelf ben leerkracht en kan mij perfect voor de geest halen wat er gebeurd is. De directie zocht een stok achter de deur om jou te pakken. Ik hoop dat die mensen hun leven lang niet kunnen slapen van wat ze gedaan hebben.

  5. peter

    Nog even en de recente gebeurtenissen zijn weer vergeten. Maar ik hoop verdomd dat de miserie die je voor je dood hebt meegemaakt niet voor niets is geweest en dat de toekomstige slachtoffers van onderwijscarrièrejagers hierdoor meer overlevingskansen krijgen.

  6. Mieke

    Sterkte aan familie en vrienden.

    Schaamte aan de directie en collega's. Zij mogen trots zijn op hun 'verwezenlijking'. Een 'voorbeeld' voor de jeugd.

  7. Vriendin van Jack

    Ook ik was geschrokken van de uitlatingen van Dieke (10/09) en durfde eerst niet reageren. Totaal ongepast vond ik het rouwbeklag. Ook ik heb Jack gekend en weet wat er gaande was. Een beetje meer respect voor de overledene en zijn familie is hier op zijn plaats. Ik sta Jozef Th. volledig bij.

  8. I Jozef Th.

    Die reactie van dat Dieke (10/09) is totaal ongepast.
    Wij leven oprecht mee met deze mens én zijn familie, ook al kennen we hen niet.
    Wij willen hen steunen en nu krijgen we het scheel op onze neus.
    Bedankt.... Dieke.

  9. Ferkelfüschen

    Deze zaak wordt hier thuis op de voet gevolgd...en wij vinden dit zo enorm erg. Mijn man is al drie jaar ziek thuis na een soortgelijk incident en ik bid alle dagen dat iemand hem eens deftig verdedigt of helpt zodat ik mijn man terug gelukkig kan zien en mijn gezin kan rechthouden...Studenten krijgen altijd gelijk, altijd!!!. Ikzelf ben er depressief van, ben constant bang dat mijn man "iets krijgt"...iedereen vind dat nonsens.
    Kijk maar eens naar Jack. die man is 500procent onschuldig, daar ben ik zeker van.En de oorzaak: een hoop zogezegd politiek correcte meneren en madammen.
    Ik hoop dat die leugenaars branden.
    Aan de nabestaanden van Jack: veel sterkte, ik denk oprecht aan jullie

  10. Dieke

    Jackske, al deze zogenaamde 'steunbetuigingen' van allerhande "Jannen met petten" had ge ook niet gewillen... Jammer dat ze jou niet echt 'kenden'... Triest hoe mensen jou nu bekijken... Je was geen doetje, laat staan een survivor ! Jouw overlijden heeft een andere bijklank gekregen... Neen, je was verdomme fier op 't onderwijs van het GO ! Niemand moet met scherpe tong spreken naar datgene wat je aanbad ! Het maakt me triest dat iedereen er anders over denkt ! Verdomme mensen, stop met jullie gezeik en andere aantijgingen naar dit onderwijsnet en zijn 'hogere' geplaatsten ! Jack was een complex man... Zijn verleden is door niemand hier gekend... Laat hem rusten... And forget all the rest !