Glenn Gemeiner

41 Jaar

Geboren 01/01/1968 Antwerpen

Overleden 12/08/2009 Leuven

Glenn Gemeiner
Antwerpen

  Rouwberichten

  (3)
  • De Antwerpse kapper Glenn Gemeiner (41) is woensdag 12 augustus 2009 in het UZ Leuven overleden aan de gevolgen van zijn besmetting met de 'vleesetende bacterie'. Gemeiner laat een vrouw en een zoontje na.

   Gemeiner, de zogenaamde BV-kapper, raakte in april besmet met de 'vleesetende' bacterie. Na zijn besmetting werd Gemeiner meteen opgenomen in het UZ Leuven en in een kuntsmatige slaap gehouden om de pijn te minimaliseren en de behandeling te vergemakkelijken. Gemeiner onderging verschillende operaties en huidtransplantaties en kreeg tal van medicatiekuren om de bacterie te doden.

   De cliént

   In 1960 startte vader Salomon Libert Gemeiner zijn kapsalon in de Dambruggestraat in Antwerpen. Hij werkte er iedere hard om aan de behoeften van zijn klanten te kunnen voldoen en eigentijdse haarstijlen te ontwikkelen.

   In 1994 vervoegde zijn jongste zoon, Glenn Gemeiner, de rangen en trad succesvol in zijn vader's voetsporen. Glenn "herdoopte", verbouwde en opende het kapsalon "De Cliént. Glenn begreep dat, om te kunnen voldoen aan de eisen van de hedendaagse klant, constante innovatie en oprechte betrokkenheid voor hun behoeften de weg naar het succes waren. De keten telt ondertussen al acht salons.

   BV kapper

   De 41-jarige Antwerpse kapper stond bekend als "BV kapper", omdat hij talrijke BV’s onder zijn klanten telt o.a. Tanja Dexters, Phaedra Hoste, Els De Schepper, Jo De Poorter, Valerie De Booser en Rani De Coninck.

   Glenn was op korte tijd, samen met zijn team, uitgegroeid tot één van 's lands meest bekende kappers. Sinds zijn optredens in verschillende TV programma's zoals de Rode Loper, Beautifull, de man van Phaedra, FC Nerds, etc. werd hij bekend in heel Vlaanderen.

   Teken het online rouwregister

    

  Rouwregister

  1. Guy en Patricia Vermesen plaatste een bloem
  2. Leen plaatste een bloem
  3. Enoch

   Jij was Jij, jij was jezelf en je was eerbiedig. Jij was Echt, een inspiratiebron, een verbinder, een blijmaker van anderen met je zonnenkracht. Ik kende je gewoon van ziens, jij was vriendelijk met oprechtheid. Je was nog zoveel meer, dat voelde ik vanop een afstand van ver. Diegenen die je echt kende en familie zullen je diep missen, maar tegelijk ook gunnen, dat het misschien jouw tijd was. Dat jij als betrokkene bij iets groots zelf verder opgebouwd een Meester was, dat was jij ja, een Meester en die blijven soms niet lang op aarde, zij vertolken met echtheid hun aardse missie. Glenn, ik ben blij dat ik je toch een beetje kende, we kenden precies mekaar al van ergens anders in een vorig bestaan? God zal het weten... je inspireerde mensen en gaf hen Kracht om hen de goedkeuring te geven ook in Hun Kracht te staan, SHALOM.....

  4. Myriam M. plaatste een bloem
  5. De Graef

   Mijn innige deelneming en sterkte bij het verlies van een toffe man, vader en voor velen een innemend mens.

  6. De Graef
  7. Lode

   Dear Glenn,

   I have seen you on some events you were a friend for everyone you met.
   I will never forget the smile on your face when you could make people happy in the profession you did everytime again and again.

   My deep condolences to family and friends.

   May you rest in peace my friend.

  8. Guy D

   Glenn was een toffe knaap om mee uit te gaan. Ik heb het enkele keren mogen meemaken en het was steeds lachen geblazen. Hij laat een grote leegte achter. Mijn oprechte deelneming aan het gezin, de familie en vrienden.

  9. Dannielle Grootaers

   misschien wat laat , maar zeker niet vergeten, hij zal in ieder van ons harten verder leven, Mijn oprechte deelneming aan de familie en vrienden.
   Dannielle Grootaers

  10. Evert Kennes

   Veel sterkte aan Familie van Glenn
   Veel lol gehad met Glenn in klas