Begrafenissen Peeraer-Dexters

A propos de nous

Avatar

We voelen mee met uw verdriet, en we willen graag alles doen wat in ons vermogen ligt om aan uw wensen tegemoet te komen.
De dood van een geliefd persoon is één van de meest ingrijpende en verdrietige gebeurtenissen in een mensenleven.
U neemt voorgoed afscheid en dat is een ware emotionele belasting. Naast het persoonlijk verdriet komen er vaak de zorgen om praktische zaken.

Steun, hulp en toeverlaat zijn de bouwstenen van onze bedrijfsfilosofie. In deze omstandigheden is het onze wens u te helpen en u bij te staan. Uiteraard bewaren we hierbij ook de nodige afstand, uit respect voor uw rouwproces en uw privacy.

Een overlijden brengt, adrem, de nood tot handelen met zich mee, zowel op organisatorisch, administratief en juridisch vlak. Dit gaat vaak moeilijk samen met de emotionele schok die u en uw naasten moeten verwerken.
Er rijzen veel vragen en concrete problemen terwijl u niet altijd over de noodzakelijke informatie beschikt. Wij zijn er om u te helpen en delen onze kennis en ervaring graag met u.

Johan Dexters

Nos services

Wanneer u ons contacteert, na het overlijden van uw familielid, helpen we u zo snel mogelijk en persoonlijk verder, op elk ogenblik van de dag.

Wij regelen, voor ieders levens- en geloofsovertuiging, vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart alle aspecten, wij zorgen voor:

 

Notre infrastructure

  • Funerarium voor het opbaren van de overledene
  • Rouwdrukwerk
  • Alle administratieve plichtplegingen
  • uitvoeren van de uitvaart en de ceremoniële begeleiding

Autres funerariums