Carlos SIERENS

73 Ans

Date de naissance Sleidinge

Date de décès 01/08/2016

Carlos SIERENS

  Avis de décès

  (1)
  • Source
   • De Standaard
   • Het Nieuwsblad

  Condoléances

  1. Geert Van den Berghe

   Aan Mr. Sierens,
   In de jaren 90 heb ik als bakker nog in zijn bakkerij gewerkt in de Pannestraat. Wetende dat Carlos met veel passie bezig was met de Basket-Gent en daardoor weinig in de atelier was heb ik hem toch als een correcte baas gekend, ook mevrouw Sierens. Op deze manier heb ik aan Mr. Sierens goede herinneringen overgehouden uit mijn vroegere werkjaren in de bakkerij en heb ik ook nog zijn vader gekend. Ondertussen ben ik niet meer in de bakkerij actief maar wel als verpleegkundige.
   Moge Carlos in de vrede van God rusten.

  2. Gert Reunes

   Beste Familie,
   Mijnheer Sierens, zo heb ik hem steeds aangesproken omdat het een grote mijnheer was op alle vlakken. Hij was een voorbeeld hoe je met doorzetting en geloof dingen kon bereiken. Een sleutelfiguur in het Belgische basketbal waar hij steeds voor vernieuwing zorgde. Een creatief man met zoveel capaciteiten.Het contact via FB was warm zoals hij altijd was. Recht door zee was zijn motto. Inzet, ambitie, doorzetten, rechtveren dat heb ik van hem geleerd en ben ik nog iedere dag dankbaar voor. Carlos je werd een vriend die ik nooit zal vergeten.Veel sterkte aan gans de familie. Koester zijn waarden en normen en alles komt goed. Ik weet dat hij nu nog zorg zal dragen over jullie.

  3. van den eynde roger

   alhoewel we elkaar maar één jaar op het college St quirin te huy gekend hebben vernam ik via de krant het overlijden van Carlos . Ik zie hem nog levendig voor mij spelend met de bal. Toen al was hij bezeten van basket en liet hij niet na om ieder moment zijn kunnen te demonstreren .
   Toch blijf ik stil ingetogen staan bij dit verlies en wil ik zijn familie mijn innige medeleven betuigen .
   een heel verre kennis
   Roger van den eynde

  4. Goethals Arthur

   Beste Familie,
   Carlos en ik waren vrienden en telefoonvrienden.wanneer ik de kruidenier naar Brussel reed kon ik naar de bakker bellen en bespraken we samen de toekomst van de gentse basket.onze droom hebben we niet kunnen waarmaken maar mijn vriend Carlos was voor mij een voorbeeld hoe op een eenvoudige,menselijke manier aan management gedaan wordt.
   Dank je Carlos dat ik in je voetsporen mag stappen en de liga uitdragen zoals je het zou gewild hebben.
   Dank je carlos om een voorbeeld van diep menselijkheid te zijn in goede en kwade dagen.
   Dank je Carlos om je vriend te mogen zijn.
   Arthur,je vrienD