Alfons Van Damme

81 Ans

Date de naissance 28/04/1928 Lochristi

Date de décès 04/06/2009 Assenede

Alfons Van Damme
Assenede

  Avis de décès

  (1)
  • Dankbaar aandenken aan


   DE HEER
   Alfons VAN DAMME,


   echtgenoot van Adrienne ERGO.


   Geboren te Lochristi op 28 april 1928
   en thuis te Assenede overleden op 4 juni 2009, omringd door zijn dierbaren.


   Lid van OKRA


   Zijn echtgenote, zonen, kleinkind, broer en familie danken allen, die hem gekend hebben, voor de steun en bemoediging.

   Onze Pa stierf na 6 weken strijd tegen de uitputting door prostaatkanker thuis, in de nabijheid van ons, zijn zonen en echtgenote, en we hebben al die tijd met de meeste toewijding voor hem gezorgd.

   Tot op het laatste moment was zijn technische vakkennis, zijn wijsheid,levenservaring, liefde voor zijn gezin en zijn verbazend goede inzicht in menig facet van het leven voor ons belangrijk. Dat was ze niet alleen voor ons, maar ook voor talrijke andere mensen in zijn leven, die hij overigens meestal belangeloos bijstond bij allerlei praktische problemen. Pa kon alles maken en vormen: in hout, metaal, steen of andere materialen. Zijn scheppende kracht was enorm. En altijd was zijn medeleven met de vreugde of het leed van andere mensen oprecht gemeend.

   Wij zullen hem missen, hard missen. Hopelijk ziet hij nu zijn moeder terug, die hem zo vroeg in zijn leven ontviel, op de leeftijd van 14 jaar. Hopelijk zien ook wij hem ooit terug en vormen we weer een gezin, gesteld dat het leven niet definitief een einde neemt na de dood. Want moeder zou geen andere echtgenoot gewild hebben, en zijn zoons ook geen andere vader. En dat zegt alles.
   Ons verdriet is groot. Pa was weliswaar reeds 81 en dus op gevorderde leeftijd. Maar, zo gaat het met ieder ander die geliefd en gerespecteerd wordt het heengaan komt altijd veel te vroeg.

   De familie

    

    

  Condoléances

  1. Norbert a placé une fleur