Online herdenkingsbericht

Online Only

Eer je overleden vader, moeder, kinderen, beste vriend(in), ... op een gepaste manier. Hou hun herinnering levend!
Staat de overledene nog niet op inmemoriam.be, herdenk hem dan met een gepast bericht.
Een begrafenisondernemer helpt je zeker op weg, en nadien beheer je zelf de volledige herdenkingsruimte.

Sober en respectvol...

Inmemoriam.be is een herdenkingssite waar je uiting kan geven aan je verdriet en troost kan vinden in de berichten en reacties van anderen. inmemoriam.be behandelt het thema zoals dat eigen is aan onze cultuur. Sober en respectvol.

Doe je hun levensverhaal...

Er valt heel veel te vertellen over zij die ons hebben verlaten. Om hun levensverhaal te delen met andere nabestaanden kan je nu ook foto’s en video’s plaatsen bij het overlijdensbericht. Vrienden kunnen zelfs, mits jouw toestemming, foto’s opladen die je nog nooit eerder zag.

Voor eeuwig en altijd...

Wanneer je een overlijdensbericht plaatst op inmemoriam.be wordt er automatisch een rouwregister aangemaakt. Hier kunnen nabestaanden terecht voor een woordje van steun. Het rouwregister blijft voor altijd op de site staan en zodoende wordt het ook een eeuwige herdenkingsplaats die je kan delen met anderen.

Voor slechts €100,-*

Een overlijdensbericht plaatsen op inmemoriam.be kost eenmalig €100,- *. En dit voor een ‘eeuwige’ publicatie en inclusief alle functies zoals het beheer van het rouwregister en het foto- en video-album.

>> Contacteer een begrafenisondernemer

* exclusief 21% BTW

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane