van Kuyck Philippe

47 Jaar

Geboren Reet

Overleden 15/05/2019 Meerhout

van Kuyck Philippe
Averbode
  • Rudy Goedert

Rouwberichten

(2)

Rouwregister

  1. Rudy Goedert brandde een kaars
  2. Lodewijk Greunlinx plaatste een bloem

    Mijn Oprechte deelneming

  3. Mieke Meskens

    Goede familie van Philippe

    Het overlijdensbericht dat ik las in de krant maakt me stil. Te jong gaat hij van ons heen. Hoe zwaar moet het leven hem gewogen hebben? De diepte van iemands hart kunnen we niet peilen, maar de vele herinneringen zullen altijd blijven.

    Voor mij is dat de tijd op het college in Kapelle-op-den-Bos dat ik aan hem les mocht geven. Aangenaam, geboeid, opgewekt, guitig, meedenkend, interessante vragen stellen, nieuwe inzichten aanreiken, een goede student en vrolijk... zo vrolijk.

    Met genegen groet en met mijn christelijke deelneming.
    Philippe blijft voor altijd bij ons; we blijven zijn naam uitspreken.

  4. wim plaatste een bloem

    men deelneming aan de familie

  5. Danny en Suzanne Feytons - Geladi plaatste een bloem

    Innige deelneming aan de Familie van Frater Philippe en de Klooster gemeenschap.

  6. LEO HENS

    Mijn heel oprechte deelneming aan heel de familie ! Zo vele herinneringen komen bij mij op als ik terugdenk aan al die jaren dat ik Jacques zo goed kende, ook Wim zaliger zijn broer, en nog zoveel anderen .Thuis hoorde ik veel over jou en Philippe zijn broers en zus. Wellicht is de tijd te lang voor jou om je mijn ouders in Nijlen nog goed te herinneren; er is toch zo veel gebeurd al die jaren.
    Het leven gaat ook zo snel ! Beste Lutgarde, vooral aan jou denk ik op dit moment en ik weet dat Philippe zó bijzonder was dat hij voor jullie altijd een deel van je mooie gezin zal blijven, een rots in de branding, een licht dat ook blijft branden als het ooit nog eens erg donker wordt. Ik denk aan jullie allen over de dood heen en zal hem heel bijzonder gedenken in stilte en gebed !

  7. joris

    Mijn deelneming aan de familie van Philippe en de kloostergemeenschap van Averbode. Veel sterkte in deze moeilijke momenten.
    Het was een shock om zoveel jaren na ons laatste contact het overlijdensbericht te moeten lezen in de krant. Ik herinner me vooral de mooie en leuke momenten op het college in Kapelle op den Bos.
    Rust in vrede Philippe.

  8. Anne HUYBRECHTS plaatste een bloem

    Ik heb geen woorden voor wat er is gebeurd. Ik kende Philippe niet zo goed, maar de keren dat ik hem mocht meemaken, was hij een zeer vriendelijke en lieve man. Lutgarde en familie, ik denk aan jullie. Hierbij een bloem in de kleur van de liefde.

  9. Ina Stabergh (Berthy Stas)

    Lieve familie van frater Philippe Van Kuyck

    Het heengaan van Philippe doet pijn. Maar de herinnering aan zijn mooie leven blijft.
    Wij mochten hem ontmoeten bij zijn intrede.
    Als stadsdichter van Diest had ik de eer om in 2007 zijn dichtbundel te mogen voorstellen.
    We waren er ook bij als hij tot priester werd gewijd.
    Morgen willen wij - samen met zijn familie, vrienden en bewonderaars - Philippe begeleiden naar zijn laatste rustplaats.
    Lieve familie, ontvang onze oprechte deelneming in de rouw om het verlies van een goed en uniek mens.
    Door alle fijne en goede herinneringen zal hij blijven verder leven en een speciale plaats innemen in
    ons hart.

    Ina Stabergh (Berthy Stas) en Freddy Jonckers

  10. Elke Veyt

    Onvoorstelbaar, het lijkt alsof we gisteren nog samen zaten op het STK in Kapelle o/d Bos. Je had toen al een duidelijke, voor ons soms uitgesproken visie betreffende bepaalde thema’s (geloof, politiek, maatschappelijk). Ieder ging na het middelbaar z’n eigen weg. We verloren elkaar uit het oog en dan lees ik in de krant over jouw priesterwijding, het was alsof puzzelstukken in elkaar vielen, misschien was ik het al die jaren zelfs verwachtende, ik was wel fier op jou, ik hoopte dat het je gelukkig ging maken. En nu dit nieuws, om heel stil van te worden, woorden ontbreken. Daarom, gewoon, uit de grond van mijn hart, rust zacht.