Fons Martens

67 Jaar

Geboren Hasselt

Overleden 21/09/2018 Hasselt

Fons Martens
Berchem

    Rouwberichten

    (1)
    • Fons Martens
      Bron
      • Het Belang van Limburg

    Rouwregister

    1. sonja staes plaatste een bloem
    2. Laurens Geeraert

      Beste familie van Fons, ik heb het geluk gehad gedurende een kleine 10 jaar jaarlijks op bezoek te mogen gaan bij Fons met de leerlingen van het 6de en laatste jaar ASO van de Abdijschool van Zevenkerken in het kader van een kennismakingsdag rond Oosterse Godsdiensten, die ik elk jaar organiseer. Wij zijn vorige lente nog geweest in de Pretoriastraat, zij het reeds zonder Fons omdat hij toen reeds aanzienlijk ziek was, naar ik nadien vernam. Helaas, stoot ik nu pas tot mijn grote droefenis, bij het opmaken van mijn uitstap in 2019, op dit bericht. Ik wil u, beste familie, onze christelijke oprechte deelneming betuigen namens de leerlingen van de Abdijschool, de Abdijschool en -gemeenschap zelf en mezelf. Moge Fons vertoeven daar waar hij zo graag zou zijn, het reine land. Veel sterkte!

    3. Hosten Dirk

      Met veel pijn in mijn hart las ik dit zeer droevige nieuws. Hoe, waarom ? Je was een pracht van een mens en dat meen ik uit de grond van mijn hart. We hebben samen mooie jaren meegemaakt in de Jikoji. Niettegenstaande de lange afstand van de kust naar Berchem keken Katia en ik er toch altijd naar uit om naar jouw Tempel te komen. Ik wil je bij deze ook nogmaals bedanken om de dienst te hebben voorgegaan bij het overlijden van mijn echtgenote Katia in 2014. Ik vergeet je nooit. Rust in vrede, Fons.

    4. Caroline Poortmans

      Fons, ik zag je nog in juli op het verjaardagsfeest van onze Robin... toen heb je ons vertelde dat je afscheid moest nemen, maar we zouden elkaar toch nog zien een paar weken later bij de verjaardag van ons Lisa.
      Jammer genoeg kon er dan al niet meer bijzijn. We hebben op die mooie julidag heel mooie gesprekken gehad, ondanks je vermoeidheid nam je de tijd om met ons te reflecteren.

      Ik ga deze dag koesteren. Je was een heel fijn man Fons, een heel wijze ook.

      Rust zacht!

      Caroline, Gerry en Kinderen

    5. Johan Moesen

      Fons, voor mij zal je altijd die collega met de eeuwige glimlach zijn. Je positivisme en energie gaf je studenten vleugels. Het ga je goed daarboven. Veel sterkte aan de familie!

    6. Gilbert Aerden

      Fons, wijsgeer en collega-sarcast, goeie vriend... ik ga je nog vele jaren missen! Vaarwel.

    7. Emmy

      Fons, vaar wel; ik zal je nooit vergeten. Sterkte aan de familie

    8. Christel Pouls

      Afscheid nemen doet pijn, maar bewaar de mooie herinneringen aan Fons als een geschenk in jullie hart. Veel sterkte aan familie en vrienden.

    9. Josepha Raymaekers

      Ik ben blij dat ik Fons heb mogen kennen. Zijn warme lach, zijn gedrevenheid, zijn wijze uitspraken... ik draag ze voor altijd met me mee. Rust zacht, lieve Fons, tot ziens.

    10. Marijke plaatste een bloem

      Mijn oprechte deelneming.