Ferdy Willems

73 Jaar

Geboren Dendermonde

Overleden 07/07/2018 Dendermonde

Ferdy Willems
Dendermonde

    Rouwberichten

    (3)

    Rouwregister

    1. Ronny Vanderhaeghe

      Persoonlijk heb ik Ferdy niet zo heel goed gekend maar zijn begeestering als leraar Geschiedenis in Maria Assumpta Laken was volgens mijn dochter subliem. Later nog. Hoewel we niet dezelfde politieke mening deelden getuigden zijn openbare mening en tussenkomsten naderhand van een onweerlegbare vastberadenheid. Als geboren Westvlaming wist ik zelfs niet dat hij zoals die andere tedere anarchist JP Van Rossem voor de Cercle supporterde. Jammer dat dergelijke figuren dan zo vroeg uit de circulatie moeten verdwijnen: vaarwel en rust zacht, bevlogen leraar en politieker uit het goede hout gesneden...

    2. Isabelle, oud-leerling Assumpta 1998

      Mijn deelneming met het overlijden van meneer Willems. Hij was één van de meeste gepassioneerde leerkrachten van wie ik in mijn schoolloopbaan les heb gekregen. Een leraar die echt ergens voor stond. Als iedereen les zou krijgen van zo'n bevlogen geschiedenisleraar, dan zou extreem rechts op politiek vlak niet zoveel voorstellen. In de lessen van meneer Willems mocht ook al eens gelachen worden en als je op maandag de les wat wou inkorten, hoefde je maar te beginnen over de (bij voorkeur slechte) voetbalprestaties van Anderlecht. Echt een leraar die mij mee gevormd heeft tot wie ik nu ben en daar kan ik alleen dankbaar om zijn.

    3. Green Fan

      Freddy zal gemist worden.
      Innige deelneming aan familie & vrienden.

    4. Stewards & Suppoosten Cercle Brugge

      Onze oprechte deelneming vanwege de Stewards & Suppoosten en medewerkers van Ferdy zijn geliefde vereniging Cercle Brugge Veel sterkte aan de familie

    5. luc van hoeteghem en Hendrika Galle

      onze oprechte deelneming aan de familie.
      Ferdy was een trouwe jeugdvriend, wel 1000 maal hebben we de wereld verbeterd tussen pot en pint, samen uit samen thuis. door hem mijn echtgenote ontmoet.
      adios, het was mooi mijn vriend.
      Luc

    6. Martine, oud-leerling Assumpta uit 1995

      Veel sterkte aan de familie van mr. Willems, de Dendermondse vriend van mijn vader en mijn eigen geschiedenisleraar die mij het meeste is bijgebleven uit mijn hele middelbare schoolcarrière. Ik ben zijn lessen en de plagerige mopjes over voetbal nog niet vergeten!

      Het afscheid komt veel te vroeg...

    7. Een oud-leerling van 1986

      Innige deelneming aan de familie.
      Ikzelf zal Ferdy en zijn boeiende geschiedenislessen niet vergeten.

    8. Rosiers Sonia

      Innige deelneming bij het overlijden van Ferdy .
      Veel sterkte , Chris en familie .
      Warme knuffel van Sonia.