Nathalie Schots

42 Jaar

Geboren Brussel

Overleden 21/03/2018 Leuven

Nathalie Schots
Halen

    Rouwberichten

    (1)
    • Nathalie Schots
      Bron
      • Het Belang van Limburg

    Rouwregister

    1. mia peeters

      lieve Nathalie; ik kende jou van bij het Hummelhuis, je was de beste vriendin van mijn kleindchtertje Kaat. Ik weet niet of ze weet dat jij nu een sterretje bent net zoals haar opa maar als je van boven naar beneden kijkt kan je misschien je lieve kleine vriendin zien. Ondertussen is al een flinke meid van 11. Ook goede reis daarboven en moest je opa zien geef hem dan een dikke knuffel van ons allen. Je was werkelijk een super begeleidster. Dag Nathalie.

    2. Daylano en Anja plaatste een bloem

      Rust zacht lieve natalie xxx

    3. Gwenda

      Lieve Nathalie
      Voor de kinderen was je een super begeleidster en voor mij een toffe collega...we gaan je hier erg missen. Het ga je goed lieve meid, waar je nu ook mag zijn. Dikke knuffel van Remi en Rio!
      Sterkte aan de familie en omgeving.

    4. Anja Declerck plaatste een bloem

      In je leven ontmoet je heel veel mensen. Sommige laten een blijvende indruk na, zo ook jij Nathalie. Ook al werken we al lang niet meer samen en hebben we elkaar lange tijd niet meer gezien. Ik zal altijd aan je denken als 'pracht'mens. Innige deelneming aan familie en vrienden.

    5. Kelly plaatste een bloem

      Veel sterkte aan familie, vrienden en collega's. Koester de mooie herinneringen samen.

    6. Sterkte plaatste een bloem
    7. Voets Ingrid plaatste een bloem

      Mijn innige deelneming!!! We zullen haar zo missen!

    8. Bas Karin plaatste een bloem

      Lieve Nathalie, wat ga ik je lach en je humor missen. Vaak hebben we samen gelachen en grapjes gemaakt. Ik zie me nog samen met jou op zoek gaan kerstpakjes. Kledernat van de regen en in beide handen zakken vol kadootjes liepen we door Leuven. Vergezeld van een slappe lach kregen we heel wat bekijks. Of die keren dat we gingen shoppen in Maastricht op zoek naar de ideale outfit die we vaak niet vonden. Maar ach daar ging het niet om, we hadden plezier en dat was voldoende. Ik ga je missen meid. Jij bent onvervangbaar. Tot later want Nathalie ik ben er zeker van... we'll meet again. Rust zacht x Veel sterkte aan je familie.

    9. Elke

      Innige deelneming! Veel sterkte in deze moeilijke dagen.

    10. Bas Karin plaatste een bloem

      Lieve Nathalie, wat ga ik je lacht en je humor missen. Vaak hebben we samen gelachen en grapjes gemaakt. Ik zie me nog samen met jou op zoek gaan kerstpakjes. Kledernat van de regen en in beide handen zakken vol kadootjes liepen we door Leuven. Vergezeld van een slappe lach kregen we heel wat bekijks. Of die keren dat we gingen shoppen in Maastricht op zoek naar de ideale outfit die we vaak niet vonden. Maar ach daar ging het niet om, we hadden plezier en dat was voldoende. Ik ga je missen meid. Jij bent onvervangbaar. Tot later want Nathalie ik ben er zeker van... we'll meet again. Rust zacht x