Jos Knaepen

77 Jaar

Geboren Sint-Truiden

Overleden 29/10/2017 Hasselt

Jos Knaepen
Borgloon

    Rouwberichten

    (1)
    • Jos Knaepen

    Rouwregister

    1. Chris D.

      Beste familie

      We kennen uw geliefde overledene niet persoonlijk. Een kunstenaar legt zijn ziel in zijn realisaties en gisteren waren we in de kerk van Sint-Idesbald geraakt door zijn uitvoering van de glasramen.
      Daar we hem wilden contacteren, met het oog op een samenwerking, noteerden we zijn naam, maar zien dat we te laat zijn om met hem kennis te maken. We hopen dat de familie troost vindt bij de gedachte dat dit een mens met een hart was en ons heeft geraakt met de warmte en spiritualiteit in zijn werken. Het spel met het licht en het sobere, goed gekozen kleurenpallet reflecteert op verbluffende wijze de betekenis die hij in zijn werk steekt. Een combinatie van koude materialen, glas en lood, creëert een onverwachte warme gloed dat baadt in de rust van de omgeving. Prachtig !

      Het ga jullie goed

    2. Denise Adriaenssen

      Beste Familie,
      In de krant lees ik vandaag het overlijden van Jos Knaepen, de kunstenaar die ons het mooie glasraam dat nog steeds in onze living prijkt,heeft
      geschonken. Hij maakte het voor mijn man en mij
      met als thema het Forellenkwartet van Franz Schubert. Prachtig is het,zo prachtig dat wij bij onze verhuis van woning naar appartement het raam hebben mee verhuisd. Hiermee heeft Jos ons met raad bijgestaan.
      In het onderwijs waren Christiane en Alice mijn collega's...
      Ik deel in uw verdriet en neem samen met u afscheid van een groot kunstenaar.
      U bent altijd welkom om het mooie kunstraam te komen bewonderen.
      Zeer hartelijk
      Denise Adriaenssen
      Koning Boudewijnlaan 2/13
      3500 Hasselt

    3. Timmers Linda plaatste een bloem

      Innige deelneming en veel sterkte gewenst.Mijn mama zaliger,Gerrits Elvire van Kerniel heeft in haar huis een prachtig werk van hem. Mooie herinnering.

    4. HERMAN DURWAEL plaatste een bloem
    5. HERMAN DURWAEL
    6. Dany Marie Paule Vanclee plaatste een bloem