Irene CORNELISSEN

97 Jaar

Geboren Leuven

Overleden 17/02/2017 Leuven

Irene CORNELISSEN
Blanden

    Rouwberichten

    (2)

    Rouwregister

    1. Julia Baert, gew. Nat. Vz. KVLV

      Geachte Familie van Mw Irene Cornelissen,
      " Waar een wil is, is een weg" In deze spreuk is gans het lange leven van uw gewaardeerde Moeder samengevat. Als oudste van een groot gezin is zij heel vlug een weg moeten gaan die noch zij noch iemand anders gekozen had. Toen al gaf ze blijk van karaktervastheid en is die weg met moed gegaan. En zo zou ze het haar hele leven doen. 'Zorgen en delen' in en voor haar gezin, maar evenzeer in de brede gemeenschap. Haar vele talenten heeft ze gebruikt en ten dienste gesteld van velen. Niets was haar te veel. Vandaar dat ontelbaar veel mensen die dierbare Vrouw in hun hart dragen. Ook ik ben ene van hen. Haar afsterven doet me zo'n pijn, maar vervult ook mijn hart van dankbaarheid om haar lang en gelukkig leven en de weg die ik met haar heb mogen gaan. Samen met U allen bid ik om eeuwige rust voor die nimmer rustende Vrouw, en om vreugde en vrede bij haar Heer en haar geliefde Man, Uw Papa en Opa.




      Gelieve mij te verontschuldigen voor de uitvaart. Genegen groeten.

    2. Henckens-Goris

      Onze oprechte deelneming bij het afscheid van jullie mama, oma en familielid. Wij wensen jullie veel sterkte om dit verlies een plaats te geven in jullie leven.
      Alhoewel wij haar persoonlijk nooit ontmoet hebben, herinneren wij ons als ex-CERA personeelslid met hoeveel liefde en genegenheid jullie papa over haar sprak.