Lily DE VLIEGER

65 Jaar

Geboren Aalter

Overleden 30/01/2017 Bellem

Lily DE VLIEGER
Bellem

    Rouwberichten

    (1)
    • Lily DE VLIEGER
      Bron
      • De Gentenaar
      • Het Nieuwsblad

    Rouwregister

    1. Inge plaatste een bloem

      Dankbaarheid is een bloemke dat in weinig hoven bloeit. Aldus Guido Gezelle, waar we ons menig moment ook door hebben laten inspireren. Jouw tuin lieve Lily is er een van een weelderige bloemenpracht. Dankjewel voor wie je altijd voor me blijft, een vriendin uit de duizend. Dat jouw kracht Guido, de kinderen, kleinkinderen, schoonkinderen, familie en vrienden mag sterken om door te zetten. Liefs en knuffel

    2. Sophie D plaatste een bloem

      Onze medeleven aan Jesse en het gezin.
      Sophie (en haar ouders) en Raphaël

    3. Etienne en Claudine

      lily zullen we gedenken als een heel intelligente fijne dame.We hopen dat jullie de kracht en troost vinden in de vele mooie herinneringen aan haar.

      Etienne en Claudine Vanhecke-De Wispelaere Nauterkensstr 11 AALTER

    4. Luc Myngheer-De Clercq Arteveldehogeschool

      Christelijke deelneming bij het pijnlijk overlijden van uw geliefde echtgenote en moeder. Veel sterkte in deze moeilijke dagen.

    5. Marie Christine Van Acker

      Best familie,
      Onze oprechte deelneming bij het overlijden Lily.
      Wij wensen de familie nog heel veel sterkte om na die moeilijke strijd nu afscheid te nemen van Lily.Lily zegt heel mooi: 'Sporen van leven mogen hier achterblijven, vruchten van mijn ziel'. Sporen laat zij zeker achter want zij maakte deel uit van mijn jeugd en ik denk dat de bezieling die ze toen al had en de sterke jonge vrouw die ze toen al was, zeker heel haar leven gebleven is. Wij blijven haar zo herinneren.
      Marie Christine Van Acker - Cyriel Bleyaert