Tony Lemahieu

71 Jaar

Geboren Roeselare

Overleden 16/01/2017 Brugge

Tony Lemahieu
Knokke

    Rouwberichten

    (3)

    Rouwregister

    1. fREDDY 1 iVETTE

      Mijnheer Lemahieu,Mike en Rebecca,Isabelle, wij hebben het nieuws vernomen over het overlijden van uw echtgenote,moeder en schoonmoeder.

      Aanvaardt onze gemeende deelneming.

      Freddy & Ivette Pincket - -Van Vooren
      Lichtervelde

    2. Myriam Lano-Deryckere

      Beste Tony en familie,
      Met spijt in mijn hart, hoor ik dat Pam overleden is. Ik word er stil van. We geraken allemaal zo opgeslorpt door onze eigen gebeurtenissen, dat we soms veel te weinig weten wat er bij anderen gebeurt. Na het overlijden van Pierre, werd alles anders.... Dat zal ook bij jullie het geval zijn. Vanaf nu is er een leven voor en na het verlies van deze 'geweldige dame'. Ze laat een enorme leegte na. Ik heb haar altijd gezien, als een zeer actieve , innemende, vriendelijke vrouw met een intens inlevingsvermogen.Bezorgd om haar familie, en iedereen die haar pad kruiste.
      Ik wens jullie veel sterkte en moed om deze rouwperiode door te maken....Het is een lang proces van vallen en opstaan, tot het weer goed komt. Anders, maar ook goed......Laat het een troost zijn dat jullie de belangrijkste mensen waren in het leven van een bewonderenswaardige dame!! Heel genegen, Myriam Lano &Philippe Willequet, Joe, Sofie, David en Lynn