Gertrude Meerten

92 Jaar

Geboren Maaseik

Overleden 21/05/2016 Genk

Gertrude Meerten
Genk

    Rouwberichten

    (1)
    • Gertrude Meerten
      Bron
      • Het Belang van Limburg

    Rouwregister

    1. Lut Meerten - De Vos

      Ik ben de weduwe van Felix, de zoon van wijlen Henri Meerten. Compleet verrast vernam ik gisteren via mijn schoonbroer, Willy Meerten, dat tante Truike overleden is.
      Ik vind het spijtig dat ik geen afscheid heb kunnen nemen. Het laatst dat ik haar hoorde was op 2 februari 2016 toen ik haar in het rusthuis belde om een gelukkige verjaardag te wensen.
      David, mijn zoon, en ik hebben veel leuke herinneringen aan tante Truike. Wij bieden aan de ganse familie onze oprechte deelneming aan en wensen jullie veel sterkte toe.
      Van harte ! Lut Meerten-De Vos en zoon David Meerten, Kortrijksesteenweg 70 Bus 2, 9830 Sint-Martens-Latem.

    2. Ir. Willy Meerten, Leuven.

      Na een lang verblijf in het buitenland, heb ik gisteren bij mijn thuiskomst in België met ontsteltenis en tot mijn spijt te laat om aanwezig te kunnen zijn bij de uitvaartliturgie, kennis genomen van het overlijden van "tante Truike", zuster van mijn vader Henri Meerten zaliger.
      Bij haar heengaan, bied ik aan haar dochter Tiny en aan de hele familie mijn oprechte blijken van innige deelneming aan. Ik wens hen allen veel sterkte en troost bij het verwerken van dit grote verlies. Zelf heb en bewaar ik aan mijn tante uitsluitend goede herinneringen.
      Ir. Willy Meerten, Leuven.

    3. zuster Emma en Banneuxvrienden

      Aan de familie van Truike onze oprecht christelijke deelneming.
      Veel sterkte.
      Zuster Emma en alle Banneuxvrienden.

    4. Mady Corthouts plaatste een bloem

      Innige deelneming en veel sterkte.