Jonathan Aerenhouts

28 Jaar

Geboren Edegem

Overleden 15/03/2016 Hoboken

Jonathan Aerenhouts
Hoboken

    Rouwberichten

    (1)
    • Jonathan Aerenhouts
      Bron
      • Gazet van Antwerpen

    Rouwregister

    1. Vincent masschelein

      Beste Jonathan,

      Ik kende je van brede glimlach en je onverschillige houding tegenover mij, dat sierde je makker. Ik vergeet je nooit, tot op dit moment snap ik het nog steeds niet......
      Misschien door m'n autisme, misschien zalk het nooit begrijpen.

      Sommige dingen zijn nooit te begrijpen, en dat zullen we ook nooit doen.
      Maar een ding weet ik wel, je was er,stond er, en dat zullen we met z'n allen nooit vergeten.

      Veel geluk, waar je ook bent.
      Vincent masschelein

    2. Elke Brusten

      Jonathan,

      Ik kende jou persoonlijk niet zo goed, maar ik weet wel dat ik je een hele vriendelijke kerel vond. Je had ook altijd een even brede glimlach op je gezicht.
      Ik kende je voornamelijk van ziens en ook van je vele bezoekjes aan je grootmoeder in het rusthuis waar ik werk. Zij vertelde altijd met heel veel trots over jou.

      Veel sterkte voor de familie en vrienden! Het zal raar zijn om je niet meer tegen te komen...

    3. Johan M.

      Jonathan, we hebben we afscheid van je genomen. Maar vergeten doen we je niet, jou glimlach staat gebrand op mijn netvlies. Ik kende jou niet zo heel goed, maar waardeerde jou energie, behulpzaamheid en altijddurende positieve vipe in de lessen bij JGZ. Hier en daar een kwinkslag, zo bouwde je aan onze klassfeer, je was een graag geziene gast.... de laatste weken, werd ons contact nauwer, met het project voor een hulporganisatie waar je lovend over was, de lachertjes over Temptation Island, de serieuzere gesprekjes voor de schoolpoort, het vooruitzicht van een pintje op spoor noord met het EK voetbal in juni.. ook leerde ik je beter kennen, dit doet pijn... ik wou dat er nog tijd was, tijd die nu vervlogen is. Zo plots, ongeloof is nog steeds een deel van mij net als verslagenheid, hopelijk heb je de rust gevonden die je nodig had. voetbald daarboven maar de sterren van de hemel, zo dat wij hierbeneden jou kunnen zien schitteren, slaapwel Jonathan niet vaarwel,... maar tot ziens.

    4. Denisio

      Pony,
      Een week geleden nog samen onder de douche bezig over de laatste rechte lijn van het seizoen, bij Chase, Berkenrode en Valaarhof. We gingen samen alles winnen: vierde plek Berkenrode, in schoonheid afsluiten met Chase en Valaarhof (mijn club) kampioen. Samen bij een pintje en de halve schotel boterhammen die je na de match steeds naar binnenspeelde, keuvelen over de 10 Miles en je ambities daar.
      Als je zelf niet moest spelen, kwam je dikwijls naar Valaarhof kijken. Je stuurde dikwijls berichten om te weten hoe wij het gedaan hadden en leefde met ons mee! En in onze kantine kwam je ook steeds in ware Pony-style: minglen met iedereen, vriendelijk goedendag met je welbekende glimlach..
      Op de weg naar huis vandaag hoorde ik het liedje Multiply van Jamie Lidell en de tekst geeft aan hoe je je moest voelen. Ik hoop dat je nu de rust hebt die je wilde. Ik mis je nu al en voetbal zal alleszins nooit meer hetzelfde zijn!
      Bedankt voor de leuke momenten. Het ga je goed, makker! Topkerel!

      Steven, Sofie & Juliette

    5. Jade

      Lieve Jonathan,
      Woorden schieten te kort... Je zit voor altijd in mijn hart!
      Het ga je goed, slaapzacht Jonathan!

    6. Woorden schieten te kort..

      Jonathan... ik weet nog goed toen ik je voort eerst ontmoette tijdens de opleiding van opvoeder..grote man maar enorm warm van hart en sociaal maar vooral altijd met een lach op je gezicht. Ik ga u nooit vergete maat!! Men hart doet er pijn van maar afscheid neme doe ik niet..in mijn herineringen en in die van zoveel andere blijf je vereeuwigd verder leven. Bedankt voor je humor en warmte en de vele diepe gesprekken!!mis u maat!!! ?

    7. Ben

      Jonathan, Pony, ik ga u missen, wij gaan u allemaal missen... We zijn een topkerel kwijt. Jij had uw hart op de juiste plaats en stond altijd voor iedereen klaar. Altijd was je goed gezind en klaar om ervoor te gaan. Je bent een voorbeeld, we konden altijd op jou vertrouwen. En toch, verdomme, en toch zijn wij jou kwijt. Wat de reden ook mag zijn, wij respecteren ze zoals jij ons ook altijd respecteerde. Jouw tijd hier bij ons was veel te kort, maar wat je in die korte tijd bij iedereen hebt nagelaten zal niemand ooit vergeten.

      Enkele weken geleden beslisten we om met Chase te stoppen. Jij was de eerste die zei: komaan mannen, nog vijf keer winnen en in schoonheid afsluiten. Vorige week begon we al na te denken over wat we volgend jaar zouden doen zodat we elkaar zeker niet uit het oog zouden verliezen. Elk jaar een weekendje weg met de ploeg zag iedereen onmiddellijk zitten. Ik hoop dat we dit dan ook elk jaar zullen doen en altijd zal je erbij zijn, bij ons, in onze gedachten.

      Ben, Ceara en Oscar

    8. Jean Fauconnier

      Jonathan
      Zowat wekelijks zag ik je, jij de vriend van mijn zoon, jij er altijd bij als ik jullie als vriendengroep bij elkaar zag.
      Jij erbij als we in de zomer maanden bij mekaar kwamen om een potteke te shotten.
      Ik die toen dikwijls dacht "wat een toffe groep jonge gasten"
      Fier om te zien dat jullie als groep mooie normen en waarden uitdroegen...en dan ineens PATS een mokerslag.
      Je stapt eruit...wij blijven verweesd achter, waarom, waarom toch...?
      Je zal nooit meer te weten komen hoe graag we je hadden...wij gaan verder maar je indruk zal nooit vervagen.
      Rust zacht...wij proberen ondertussen de rust terug te vinden

    9. sonja

      Jonathan

      Ken je niet zo goe. Kheb je dit seizoen leren kennen als coach.
      Je was een super coach. Mijn bedoeling was om terug te kunnen
      sjotten na zovele jaren niks meer te doen. Op het eerste tornooi stond
      ik in de goal en kreeg veel complimenten van je. De eerste training daarna
      vroeg of ik het zag zitten om voor onze b-ploeg in de goal te willen
      staan. Eerst zag ik da niet zo goe zitten eerlijk gezegd maar uiteindelijk
      vind ik het tof om te keeperen. Je gaf me veel tips. En na een training
      gaf je een hi five en voor en na de match ook en dit gaf me
      de kracht voor de volgende match. Je was een vrolijke top
      kerel hou je goed hierboven. Elke match en training zalk je
      een hi five naar hierboven geven.

    10. Tom en Laura

      Jonathan,
      toen we het nieuws hoorden, geloofden we het eerst niet... zo'ne sterke, altijd opgewekte en breed lachende kerel, een helpende hand bieden waar hij kan, denkend in functie van zijn omgeving, altijd het goede willen doen voor de mensen zonder er iets voor terug te willen...
      Dat is dan ook hoe wij je altijd zullen herinneren.

      makker, het ga je goed daarboven.