Guido Moons

61 Jaar

Geboren Gent

Overleden 20/11/2014 Gent

Guido Moons
Gent
  • Xior hogent Xior hoge

Rouwberichten

(1)
  • Guido Moons
    Bron
    • De Standaard
    • Het Nieuwsblad

Rouwregister

  1. Xior hogent Xior hoge brandde een kaars
  2. Patriek Ghysels

    Ilse,
    Ik hou eraan u mijn medeleven te betuigen bij het overlijden van uw papa.
    Het was een grote Vlaming.

    Patriek Ghysels

  3. Carmen Van der Elst

    Dag Guido,
    Hoe raar is het leven. Voor een bepaalde reden ga ik op Google om jou na 38 jaar min terug te vinden. En dan lees ik "In Memorium Pater Guido Moons". Ik probeer je te herkennen in je foto, je jonge gezicht toen je je intrede deed staat op mijn netvlies gebrand. Moeilijk jou te herkennen, alleen als ik alles rond jouww leven lees, dan herken ik je nog. Je was altijd al zoals men jou beschrijft, een leider en vooral heel jong diepgelovig en toegeweid. Ik kan alleen maar vaststellen dat je nog gegroeid bent. Je hebt destijds gekozen voor deze weg, Guido waarom moest je zo vroeg gaan. Ik ben nu opstandig dat ik je niet eerder heb opgezocht. Toch zal ik nooit de mooie momenten van ons jeugdorkest op ST.Jozef in Aalst vergeten. STEL NIET UIT TOT MORGEN WAT JE VANDAAG KAN DOEN. met innige deelneming aan de familie vooral aan je Annemie, je zus die mijn beste scoolvriendin was.

  4. Anke Bosmans

    Lieve Cindy, Jiri en Hanne wij wensen jullie veel sterkte toe !

  5. André & Cecile

    Aan de familie Moons bieden wij onze dankbare christelijke deelneming aan.
    Guido hebben we leren kennen in zijn studententijd aan het seminarie, een moeilijke tijd waarin we hem zagen groeien naar de redemptoristen. We zijn heel dankbaar dat wij tot in 1994 met hem mochten op tocht gaan. Hij heeft ons bezield, geleerd de waarde van het Christen zijn rondom Jezus.
    Zijn vele talenten straalden uit in de Voskenslaan en zo ontstond ook een verscheidenheid aan mensen die zich daar thuis voelden, want voor ieder was wel al/dan niet een taak weggelegd. De de beleving, de organisatie, scenario's voor de Hoogdag zullen ons altijd bijblijven. Tuinfeesten en andere kleinere feestdagen rond Mali, Mensen met beperkingen, Koren, 3° 4° projecten, welzijnszorg, enz...Boeken zou men kunnen schrijven over al hetgeen Guido gedaan heeft. Onze vakantie met de stuurgroep (5gezinnen)...
    Ook gedenken wij Guido, die op onze familie-Pieters WE's de viering kwam opluisteren. Mooie momenten in het leven die blijvend zijn. Dank u Guido

  6. Ann

    De communievieringen aan de Stropkaai zullen nooit meer dezelfde zijn.......

  7. Goedele plaatste een bloem

    ongeloof bij het overlijden van Guido... wat me altijd zal bijblijven: zijn humor tijdens CM-activiteiten, zijn sprankelende geestdrift tijdens het dirigeren van het koor (ik was blij dat ik mocht meezingen in diverse gospelconcerten met Lea Gilmore), zijn bezieling tijdens vieringen, zijn optimistische kijk op het leven... Guido kon mensen echt aanspreken... jong, oud, kinderen, tieners, volwassenen, mensen met een beperking... hij kon met allen overweg en waar hij zijn schouders onderzette, daar ging hij voor.
    Heel veel sterkte aan de familie en aan allen die hem genegen waren!

  8. Carine

    We hebben u maar 1 keer ontmoet maar u hebt een onvergetelijke indruk nagelaten . We vinden het onbegrijpelijk om het heengaan . Veel sterkte aan uw familie en vrienden . We zullen u niet vergeten .

  9. claudine

    Guido was een altijd goed gezinde man,zo zal ik hem mij blijven herinneren.
    Sterkte voor zijn familie en vele vrienden.

    Claudine

  10. Marc

    Guido, zoveel herinneringen op dit register, hoe inspirerend je wel was voor zoveel mensen. Zoveel leerlingen zijn je dankbaar om de sprankel van religiositeit die je bij hen opwekte. In tijden van tanende kerk deed jij hen nadenken. Leerlingen konden zo goed authenticiteit van leerboekfilosofie onderscheiden en precies die waarachtigheid konden ze bij jou apprecieren. Maar er was meer, je inspiratie en creativiteit kende geen grenzen. Je tilde de leerlingen over hun grenzen door de musicals en kooravonden met Lea Gilmore die je met hen op het getouw zette. Hoe sterk hebben we jou op school gemist... Gelukkig mochten we af en toe genieten van je inspiratie op de schoolmissen en herdenkingsdiensten.