Rosalba Roselli

59 Jaar

Geboren

Overleden 18/09/2014 Genk

Rosalba Roselli
Vucht

    Rouwberichten

    (1)
    • Rosalba Roselli
      Bron
      • Het Belang van Limburg

    Rouwregister

    1. Willy & Chantalle Poffé

      Aan de nabestaanden van Rosalba. Onze oprechte deelneming in uw verlies van uw geliefde Rosalba. Wij hebben haar niet zo goed gekend maar weten wel dat ze een geloofsgenote was van ons, een zuster in de waarheid. Haar dood zal binnenkort onder Gods Koninkrijk een einde kennen. Dan zal ze weer volledig hersteld van haar ziekte weer ontwaken uit die diepe slaap die de dood is. Dan mag ze zich weer verheugen in het gezelschap van alle broeders en zusters en haar familie die ook de waarde van Jezus loskoping beseffen en hiervoor nu reeds God danken. Ik denk dat het de wens van Rosalba was dat al haar geliefden en vrienden dit ook zouden geloven en aan anderen deze hoop zouden bekendmaken.

    2. Jamal

      Hey Zia

      Hoe is het daarboven? Ik hoop dat alles goed met je gaat, dat je geen pijn meer voelt, dat je met een gezegend glimlachje naar ons kijkt en ziet hoe we allemaal een stukje ouder worden. De dagen gaan zo traag voorbij en ik blijf je iedere dag missen. Ik zit nu op de hogeschool, al lerend mijn droom te naderen. Ik herinner me hoe bezorgd je was toen ik voor het eerst met de school naar Italië ging en jij me allerlei voorzorgsmaatregelen toesprak via de telefoon. Je was degene die haar eigen leven zou geven voor het geluk van een ander.

      Oh zia wat ben je dapper. Wat een verhaal over u kan worden geschreven van je moed had en dat je nooit opgaf. Je glimlach die je had was de echte pure definitie van wilskracht, en niemand anders kan dat overtreffen. Toon de mensen daar je glimlach, en vertel ze wat voor sterke vrouw je was. En ik beloof u zia, dat ik mijn studies afmaak voor u. En ik de mensen vertel dat ik mijn wilskracht heb gekregen van u; de vrouw die volhield tot het bittere eind.

      Ik hou van u

    3. anna

      ik mis je heel veel lieve zus, ik zal mijn best blijven doen. tot weerzien in de nieuwe wereld.

    4. Familie Romero-Carcia

      Oprecht gecondoleerd
      Je bent in onze gedachten, in deze verdrietige tijd.
      Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd aan naaste familie en vooral aan Patricia en Jesus Juarez
      Tus hermanos en la fé, Julian, Isabel, Dàmaris y David

    5. Familie Poci Simone, Ilaria, Stefano en Gi

      Ciao Zia, je was altijd klaar voor iedereen en met jou humor liet je iedereen lachen!!!
      Dat zullen we van jou missen!!! Tot binnenkort!!!
      Familie Poci Simone, Ilaria, Stefano en Giulia.

    6. fam Rossi

      Beste Rolando, heel veel sterkte in dit grote verlies. We zullen altijd aan haar denken als een lieve vrouw, die iedereen goede raad gaf. En jij, wat jij voor haar hebt gedaan is ook te bewonderen. fam.Rossi Francesco, Adriana en Lidia.

    7. fam Rossi

      Beste Rolando, heel veel sterkte in dit grote verlies. We zullen altijd aan haar denken als een lieve vrouw, die iedereen goede raad gaf. En jij, wat jij voor haar hebt gedaan is ook te bewonderen. fam.Rossi Francesco, Adriana en Lidia.

    8. El marzoqi lahbib plaatste een bloem

      ???? ????? ???? ??? ?? ????

    9. Soufyan & Rachel Barbach

      Lieve Zia,

      Woorden schieten tekort, Tranen overheersen..
      Maar achter elke Traan van Verdriet schuilt een Glimlach aan Herinnering..
      We Herinneren jou als een Prachtvrouw, Ziek maar zo Zorgzaam en Liefdevol..
      Een jong leven, veel te kort op Aarde.. Maar voor ons een persoon met een Onschatbare hoge Waarde..
      We hopen dat ons Verdriet bij het Afscheid nemen vandaag, jouw Geluk en Vrijheid zal zijn..

      Dag Lieve Zia,
      We zullen je missen, iedere dag..
      Je liefde, je lach, je warmte en je kracht.. ?

      Soufyan & Rachel Barbach

    10. Laila & Youri Repetowski-Barbach

      Lieve rosalba, ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Zo' n vrouw als jij zijn heel schaars. Je hele leven heb je gevochten tegen de ziekte tot het allerlaatste moment. Je was een super lieve tante, stond altijd klaar, en gaf goede adviezen. Lief, zorgzaam nooit een kwaad woord. Maar nu lieve rosalba rust je in vrede. Je bent in ons hart voor altijd. We gaan je heel erg missen. Maar de mooie herinneringen zullen ons door de moeilijk tijden slepen. En maak je geen zorgen voor je lieve Rolando. Hij is in goede handen bij ons. We houden van jou. Youri, Laila, Anass, Luca, Yaesmine, en de kleine spruit die nog gaat komen.