Erik De Wilde

71 Jaar

Geboren Sint-Gillis-Waas

Overleden 08/08/2014 Borgerhout

Erik De Wilde
Antwerpen

    Rouwberichten

    (1)
    • Erik De Wilde
      Bron
      • Gazet van Antwerpen

    Rouwregister

    1. Wim en Evelyn Schramme-Knoors

      Na jaren alleen maar een naam op de garagefactuur te zijn geweest, werd hij enkele jaren geleden een fijne buurman. Hij maakte graag een praatje en kwam ook graag naar onze straatfeestjes. Met zijn onafscheidelijke dalmatiër was hij ook graag gezien bij de kinderen van de straat. We waren erg verrast om het overlijdensbericht te treffen toen we terugkeerden uit vakantie. We zullen hem missen in de Milisstraat.
      Onze deelneming aan zijn echtgenote en familie.

    2. Defever Stefan

      Innige deelneming van een oud leerling van de PIVA

    3. Heidi Dumeez

      sterkte in deze moeilijke tijd
      van een oud leerling piva

    4. Danny Wagemans, kinderen en kleinkinderen

      Eric,lang hebben wij elkaar niet mogen kennen,maar de laatste weken zat je samen met je vrouwtje Greta, mijn mama Louisa en ikzelf Danny, aan een tafeltje in het tuintje van de Palliatieve Eenheid. Jij was de leraar op school en de plezante noot in het kleine groepje
      lotgenoten. Je probeerde iedereen daar op te beuren,alhoewel je zelf snel achteruit ging.
      Op 3 augustus is mijn mama plots overleden en heb je mij nog zelf zo getroost, en 5 dagen later op 8 augustus was het jouw beurt. Ongeloof, toen ik het heb vernomen,zo'n ferm, sterk en opmonterend persoon. Onze oprechte deelneming,voor Greta,zonen,dochters,schoonkinderen,kleinkinderen,broer,schoonzus en de rest van de familie. Veel sterkte in deze moeilijke periode,Louisa,Danny,Kim,Yves,Kyaro en Yluna.

    5. Van Gompel Bernard

      Ik koester de leuke herinneringen aan je praktijklessen zaal,je humor maar ook je soms strenge gedrevenheid.De vouwmomenten met te hard gesteven servietten en nog veel meer...Erik?Rust in vredeOprechte deelneming voor de familie van een oud leerling.