Maurits Pluym

86 Jaar

Geboren Aalst

Overleden 15/07/2014 Aalst

Maurits Pluym
Aalst

    Rouwberichten

    (1)
    • Maurits Pluym
      Bron
      • De Standaard

    Rouwregister

    1. Martine Arijs

      Vandaag heb ik het spijtige bericht van het overlijden van onze goede oud-collega Maurice vernomen. Ik zal hem steeds herinneren als een toffe, bereidwillige en aangename collega. Mijn familie en ik wensen de familie heel veel sterkte! Martine Arijs leerkracht KA Denderleeuw

    2. Eric De Temmerman

      Beste Familie M.Pluym,

      Nu pas het overlijden van een dierbare oud-collega vernomen. Maurice blijft in mijn herinneringen als een bezadigde, wijze en tolerante leraar in het K.A. Denderleeuw van de jaren zeventig en tachtig. Maurice blijft in mijn gedachten.

    3. Jan De Roover

      Een collega waar (toen) onbesuisde nieuwlichters naar opkeken, door zijn wijsheid en kalme overredingskracht; vele standpunten die ik toen bestreed zijn de mijne geworden, gelukkig.Rust in vrede, Maurice, we vergeten je boodschap niet.

    4. Van der Niepen Cari

      Beste Carine, Patricia, Brigitte,

      Gisteren hoorde ik van het overlijden van julie papa. Ik wens jullie heel veel sterkte om samen met jullie mama dit verdriet te verwerken. Uit ervaring weet ik dat eens het verdriet een plaats gekregen heeft , de mooie herinneringen aan jullie papa terug een glimlach op jullie gezicht zullen toveren. Maar toch de leegte blijft...
      Jullie papa was een fantastisch man : vriendelijk, behulpzaam, een goede leraar...
      Vorig jaar mocht ik hem nog ontmoeten bij een gemeenschappelijk bezoek aan een oud collega. We hadden een heel aangenaam gesprek...het was ons laatste gesprek.

      Sterkte !
      Cari Van der Niepen
      Hans Pletinckx.

      Ook oprechte deelneming namens mijn mama ( Wde Van der Niepen - Goossens Alice )

    5. overlijden Maurits Pluym

      Lieve familie,
      Maurits was voor mij een toffe leerkracht, een aangenaam, begrijpend en warm iemand.
      Ik wens jullie veel sterkte toe,
      Christa Schokkaert

    6. Vande Vijver Willy

      Eind juni had ik nog gevraagd naar zijn gezondheidstoestand en nu verneem ik zijn overlijden. Hij was een goede collega. Innige deelneming.

    7. Inge De Vriendt

      Mijn oprechte deelneming in uw verdriet . Ik wens jullie veel sterkte en hoop dat de pijn plaats mag maken voor vele goede herinneringen .

    8. Werner goegebeur

      Gisteren overlijden van maurits vernomen. Voor ons allen altijd een richtbaken. Mijn blijken van deelneming aan de hele familie.