Marleen Van Ouytsel

52 Jaar

Geboren Wilrijk

Overleden 03/07/2014 Wilrijk

Marleen Van Ouytsel
Wilrijk

    Rouwberichten

    (9)

    Rouwregister

    1. manuel plaatste een bloem

      rest in peace tom !

    2. Kristien Vanspauwen plaatste een bloem

      Jaren geleden hebben mijn man, Jan Haeverans, en ik met Marleen samengewerkt bij NTI Languages in Brussel. Ze was een fijne collega. We denken aan jullie, x.

    3. Ingrid Lombaert

      Pas gisteren vernam ik het overlijden van Marleen. Het heeft me diep getroffen ! Ik werkte enkele jaren mee in de zomerschool, waar Marleen steeds vol enthousiasme en een innemende glimlach mensen kon motiveren ! Ook 2 jaar geleden bij een activiteit van de zomer van Antwerpen heb ik haar terug ontmoet, steeds diepmenselijk en begaan. Ze blijft altijd een plaats in mijn hart hebben.
      Woorden schieten tekort, enkel stilte...van ver en toch een beetje dichtbij. Veel sterkte voor jullie allen die Marleen zo vroeg moeten missen.

    4. Peggy Brands


      bij het horen van dit nieuws kan je alleen maar stil zijn,
      fantastisch hoe je kon praten over de 1001 dingen waar je met hart en ziel voor ging,
      dat zal me altijd bij blijven
      veel sterkte aan de familie

    5. Marleen Capelle

      Wat een schok te vernemen dat Marleen er niet meer is. Ik ben al jaren uit België weg, maar woonde vroeger in de Wambachstraat en zo hadden we geregeld contact in verband met een of ander initiatief van haar of van mij. Ik zal me haar altijd herinneren als een geëngageerde, bijzonder warme vrouw met een grote inzet voor de wereld en de buurt. Veel sterkte en troost gewenst aan haar familie en vrienden.

    6. Jurgen Hoefkens

      Mijn oprechte deelneming aan de dierbaren van Marleen, wiens véél te vroege heengaan ik nu pas via een email van het Vredescentrum ter kennisname kreeg. Totaal verrast, geschokt en emotioneel denk ik terug aan de jaren dat ik haar mocht kennen binnen de VLD Antwerpen als een enthousiaste en gedreven vrouw die met een onverdroten inzet keer op keer de handen uit de mouwen wist te steken, intelligent en sociaal-voelend. Kortom een ware uitzondering in de politiek en binnen de VLD van destijds. Moge de komende herdenkingsfestiviteiten '14-'18 in de eerste plaats een bezinningsmoment vormen over het leven en werk van Marleen voor zovele kinderen, organisaties en het Vredescentrum van Antwerpen.
      J.Hoefkens, gewezen fractiemedewerker VLD ; gewezen kabinetschef Financiën & Middenstand

    7. Dirk, Debby & Nicky De Wilde - Punt plaatste een bloem

      Rust in vrede Marleen. Onze oprechte deelneming bij je véél te vroege heengaan. Sterkte aan Frédéric, je kinderen, je ouders en broers en zussen.

    8. Pat Collin

      Geachte Heer en Mevrouw Van Ouytsel,

      Ik vernam via de krant het overlijden van Marleen en bied U mijn oprechte christelijke deelneming aan.

      U herinnert zich mij wellicht niet meer maar ik heb in de lagere school op St. Ludgardis met Marleen in de klas gezeten.

      Ik herinner mij haar als een lieve, zachte en vrolijke en enthousiaste klasgenote die altijd vriendelijk was met iedereen.

      Ik wens U en Uw familie veel sterkte in deze moeilijke dagen!

      Met vriendelijke groeten,

      Pat Collin

    9. Katelijne De Smet plaatste een bloem

      Goede Marleen, Jij hebt niet één maar meerdere keitjes verlegd in de rivier die woelig stroomt naar een betere maatschappij. Aan jouw gedrevenheid en inzet voor volksverheffing mogen vele beleidsverantwoordelijken zich spiegelen. Diegene die beslist heeft dat jij geen gedeputeerde zou worden voor de provincie Antwerpen heeft zich schromelijk vergist.
      Op dit moment van je uitvaart ben ik ver weg maar in gedachte dicht bij jou. Ik schreeuw het uit naar deze vredige en pastorale bergen wat een fantastische vrouw jij bent geweest. Bedankt voor wat je voor mij en Viabo hebt betekend, je was meermaals een stimulans om vol te houden. Aan je lieve echtgenoot en kinderen om wie je zo bekommerd was en aan je ouders wens ik veel sterkte bij het verwerken van het onvervangbaar verlies.

    10. Bruno Aerts -Christa Damen

      Wij zullen Marleen in ons hart meedragen als de warme vrouw die goeddlachs door het leven ging. We waren buren op het werk, Marleen in het Vredscentrum, wij in het bisdom. We werkten samen en maakten mee hoe Marleen vol enthousiasme sprak over haar project. De vreugde toen ze mocht vernemen dat de brug over de Schelde er zou komen, was immens.
      We zijn dankbaar dat we Marleen mochten leren kenne, een stukje van haar bezieling mochten mee-beleven.
      Dank je, om wie je was en wat je betekende voor de mensen om je heen.
      Tot weerziens