Emiel Herroelen

79 Jaar

Geboren Kerkom

Overleden 10/06/2014 Aaigem

Emiel Herroelen
Donk
  • Myriam de taeye

Rouwberichten

(1)
  • Emiel Herroelen
    Bron
    • Het Belang van Limburg

Rouwregister

  1. Myriam de taeye brandde een kaars
  2. STEF

    Miel ik kan het je persoonlijk niet meer zeggen.Excuus daarvoor... nog duizend maal dank omdat jij, een halve eeuw geleden, nog geloofde in de jongeling. Die zijn stuurloos bootje, ondanks zware storm trachtte naar de veilige haven te loodsen. Het is mij gelukt... Toch was ik er zonder uw steun en toeverlaat nooit in geslaagd. Vandaag gepensioneerd leraar, "remedial teacher" buitengewoon secundair onderwijs! Rust in vrede mijn vriend!

  3. Bart

    Oprechte Christelijke deelneming bij het overlijden van pastoor Herroelen,
    een ongewoon bezield priester, die ons de tastbare echtheid en dwingende authenticiteit van het geloof toonde en voorleefde op een indrukwekkende en stichtende wijze.
    Moge hij rusten in Gods vrede.

  4. Maria

    Ik bid voor deze priester die nog een "echte priester" was. Dat Hij nu mede hierboven moge zorgen dat er nog velen mogen geroepen worden om priester te worden zoals Hij er één was!!

    Zeereerwaarde bid U nu voor ons en ons landje dat er terug vriendschap, geloof en vrede mag heersen.

    Wij danken God voor deze mens!

  5. Chantal

    Dierbare mr pastoor,

    Dank voor de Kripaje die mijn man gevormd heeft, dank voor het mee organiseren van Echte Liefde Wacht, waar ik mijn man vond, dank voor elke zondag dat we naar de H. Mis mochten komen in een hemelse liturgie! Dank dat mijn kinderen de genade kregen om in zo een H. Mis groot te worden en dank dat mijn jongens verder kunnen dienen in zo een H. Mis. Uw werk wordt voortgezet in Maleizen. Wij hebben in ons gezin elke dag voor u gebeden, wil ook voor ons bidden in het hemels Vaderhuis.

    Een warme, hartelijke groet, en dat u vredevol mag rusten.

  6. Fam Février-Goetvinck

    Wij zeggen u niet 'vaarwel' maar 'tot ziens'.
    Bedankt voor het starten van de jongerengeloofsdagen en de daaropvolgende 'Echte liefde wacht' want zo leerden wij elkaar kennen.
    Rust in vrede, pastoor Herroelen.

  7. M. G.

    We bidden dankbaar voor dit rijkgevulde priesterleven. Mochten er nog veel priesters naar Gods Hart volgen!

  8. marc taes - catharina van maldegem

    Eerwaarde Heer Herroelen,

    U blijft voor altijd in onze herinnering als een oprechte authentieke priester die ons steeds heeft voorgetoond hoe intens God leeft in mensen, door een evenbeeld van Hem te zijn.

    U bent de herder die ons de weg hebt gewezen naar de ware Geloofsbelijdenis, u hebt ons op de juiste manier leren bidden en houden van God.

    Uw inspirerende geestdrift heeft ons tot een heel diep inzicht gebracht in de onuitputtelijke rijkdom van het rijk Gods die we bekomen dankzij Gods oneindige liefde voor ons.

    Wat waren we blij, de ontelbare keren dat we met ons jonge gezin vanuit maldegem telkens meer dan 100 km mochten afleggen naar u om samen met u de mooiste, meest doordringende en bijblijvende eucharistievieringen te beleven en erin het zuivere echte geloof in al zijn puurheid en eenvoud te vinden.

    Lieve mijnheer pastoor, je hebt nu je aardse weg voltooid, nu mag je verder genieten dicht bij Hem en toezien hoe je vruchten verder bloeien. We zullen u steeds blijvend herinneren in onze gebeden.

  9. Jos Thomeer

    Dank voor al wat U voor ons gezin en mij persoonlijk betekend heeft. De eeuwige rust is u nu gegund. Wij zullen uw goede raad hier missen.

  10. Alex Fontaine

    Resquiat in pacem.