Rob Goris

30 Jaar

Geboren Herentals

Overleden 05/07/2012

Rob Goris

    Rouwberichten

    (2)
    • Rob Goris was een Belgisch wielrenner en voormalig ijshockeyer en licentiaat LO aan het KVRI van Vorselaar. Hij stond bekend als één van de boegbeelden van het Belgische ijshockey. Hij was onder andere aanvoerder van de Belgische nationale ploeg. Zijn laatste wedstrijd was de bekerfinale tussen HYC Herentals (zijn club) en de White Caps Turnhout in 2009. Na de finale beëindigde hij per direct zijn ijshockeycarrière om zich zo snel mogelijk te richten op het wielrennen.

    Rouwregister

    1. Mirella Talloru plaatste een bloem

      Mijn oprechte deelneming!

    2. Grégoire Philippe

      Dag Katrien,
      Het is nu 5 jaar geleden dat Rob overleden is.De avond tevoren had ik jullie getuigenissen nog gevolgd op Vive le vélo. Elk jaar denk ik eraan omdat het dezelfde datum is van mijn huwelijksverjaardag.Voor jou evident een triestige herinnering.
      Ik was fier een toffe oud-leerling op tv te kunnen volgen. Het is pas toen je een exposé over je grootvader voorstelde, dat ik te weten kwam dat je de kleindochter van. ..was.De Keizer van wie ik de prachtprestaties heb gevolgd als jonge gast.
      Nog heel veel succes toegewenst in je verdere leven.
      Groetjes,
      Philippe

    3. Dirk Hermans

      Moge de steun van je vrienden troost bieden en goede herinneringen het groot verlies verzachten we hopen dat je de kracht vindt om dit verlies te dragen mogen dit gebaar een teken van medeleven zijn veel sterkte toegewenst aan de familie

    4. Emiel Goris

      Ge waart een beest !

    5. wittekop plaatste een bloem
    6. w

      Een hele tijd geleden in mijn hartje gekropen, je was mijn rots in de branding.. Het is nog maar zo kort en toch zijn er nu al ontelbare momenten geweest waar ik aan jou raad wou vragen of gewoon je stem wou horen om een lach op mijn gezicht te kunnen toveren. Evenals momenten waar ik van wist dat jij mij zou bellen om min of meer hetzelfde te ervaren. Robke ik mis u .. elke dag! Soms denk ik echt dat je er nog bent maar dat zal wel komen omdat jij nog even sterk in mijn hart zit en dat zal altijd zo blijven!! Dikke x je weet wel wie.

    7. evy

      veel sterkte aan de hele familie, vrienden, kennissen & de vele grote fans !

    8. karin en dany

      rip rob!!! sterkte aan gans de familie

    9. karin en dany plaatste een bloem
    10. Tinneke

      Sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.