Bobby Hebb

72 Jaar

Geboren

Overleden 03/08/2010

Bobby Hebb

    Rouwberichten

    (2)
    • Bobby Hebb, de zanger van de popklassieker ’Sunny’ uit 1966, is op 72-jarige leeftijd overleden. Hebb overleed in het ziekenhuis van Centennial in de Amerikaanse staat Tennessee. Hij had longkanker.

      Hebb schreef ’Sunny’, over een lachend meisje, na de moord op zijn broer voor de deur van een nachtclub in Nashville en de moord op president John F. Kennedy.

      Hebb, de zoon van twee blinde muzikanten, trad de eerste keer op toen hij drie was, samen met zijn toen negenjarige broer. 'Sunny' werd onder meer gecoverd door Marvin Gaye, Cher, Boney M, Stevie Wonder, Frank Sinatra en Duke Ellington.

      Hebb schreef tot twee jaar geleden nog liedjes. Hij had een eigen uitgeverij en een platenlabel. In de jaren zestig toerde hij samen met de Beatles.

      Teken het rouwregister

       

      Bron: Wikipedia

    Rouwregister

    1. Virginie plaatste een bloem
    2. dedrye johan

      innige deelneming,

      bless you all

    3. sharky

      Prachtige muziek die nooit uit onze gedachten zal gaan.Dank je voor hetgeen je de wereld schonk.

    4. Wauters Gaston

      Dank u voor de schone muziek die u ons nalaat.spijtig dat ik u niet beter kunnen leren kennen heb.Via de muziek is er toch een kleine band ontstaan,zei het wat te laat.Moge het je goed gaan in het hiernamaals bij de ontelbare collega's.

    5. Stony

      Thank you for your Beautifull songs en the joy it braught to the world.
      We never forget you.
      God Bless You

    6. Susanna

      Rust zacht lieve muzikant. Je strijd is gestreden.Je laat heel heel mooie dingen achter voor de medemensen. In mijn herinnering blijf je eeuwig bestaan. Mijn oprechte innige deelneming bied ik aan, aan al jouw bloedverwanten, vrienden en dierbaren. Tot ziens...

    7. YELKE

      R.I.P. AND BLESS YOU ALL ...INNIGE DEELNEMING AAN DE FAMILIE EN VRIENDEN

    8. JACFRATO

      Bedank voor uw wonderlijke muziek. 44 jaar geleden leerde ik mijn vrouw kennen op deze onvergetelijke slow "Sunny". Hedendaags zijn we nog altijd even onroerd bij het horen van deze song.
      Thank you Verry mutch for everything,
      God Bless You

    9. dr eric vm

      Thanks for all those beautifull songs
      Farewell