Brittany MURPHY

32 Jaar

Geboren

Overleden 20/12/2009

Brittany MURPHY

    Rouwberichten

    (3)
    • Zij die verdween kan niet vergeten worden want zij was een vriendin, actrice vrouw en vooral een vrouw die stevig in haar schoenen stonden. Zij verdween en maakte een leven moeilijk. Ze liet haar leven achter en ging naar ons toe. Zij zal altijd een grote liefde zijn treur om wat je verloor  wenen helpt als je iemand verliest die het mooiste is dat je ooit hebt gehad. Laat je niet zeggen dat je niet mag wenen want dit is niet waar. Zij was het mooiste dat je kon voorstellen. Ze was de een vrouiw die wist wat ze wilden. Ze is nog altijd dicht bij ons ook al is ze niet meer hier. Blijf haar gedenken tot in de eeuwigheid.

      Was je maar hier was je maar waar wij je nodig hebben. De zon komt op maar niemand is een zonneschijn net als jij. Niemand is de liefde dat jij ons gaf.

      Ik herdenk haar nu en alle tijden. ik herdenk haar vrienden haar familie die haar moesten laten gaan op jonge leeftijd. Ik herdenk al de collega's die haar zagen als een belangrijk figuur in hun leven. Ik herdenk degene die haar verloren de zon die opkwam en licht gaf voor iedereen die het nodig had.

      De hemel is een paradijs. Een mooie plek om te wonen. Een plek vol liefde. Maar de mooiste plek om te leven is bij jou op de wereld. Jij was een speciale vrouw. Jij was er voor iedereen als het nodig was. Ik hoop dat iedereen jou herdenkt als een speciale vrouw dat ervoor iedereen was. Die iedereen graag had. Ik hoop dat de herinneringen aan jou blijven want je bent een bezondere vrouw. En dat mag iedereen weten. Jij was ervoor iedereen als het nodig is. Bedankt voor alles.

      Er bestaat in de wereld goed en kwaad. Maar als we jou zien dan kunnen we je dat niet geven. Jij bent de zonnestralen uit de wereld. Jij bent een mens met weinig fouten. Je gaf iedereen een goed voorbeeld. Het leven is slecht en goed. Zonder slecht kan goed niet leven. Dat is altijd zo geweest. Maar jij jij was belangrijk in ons leven. Je liet zien dat het anders ook kon. Dat het anders ook verder kan leven. Een leven dat iedereen wil. Het kwaad huist in iedereen maar bij jou was het klein. Niemand zag je kwaad. omdat je er altijd voor iedereen was. Je gaf iedereen een idee om te leven.

    Rouwregister

    1. Mirella Talloru plaatste een bloem

      mijn oprechte deelneming!

    2. Jenny plaatste een bloem
    3. Danny

      Ik heb je films gezien en je was zo een knappe meid en een leuke actrice rust zacht van Danny

    4. Dorien plaatste een bloem

      one of the greatest actrices ever!

    5. Nadia plaatste een bloem
    6. Myriam M. plaatste een bloem
    7. Nathalie plaatste een bloem
    8. Katlee plaatste een bloem
    9. Olivier C. plaatste een bloem
    10. Niki plaatste een bloem