Guido Plusquin
 

Guido Plusquin

Woonplaats: Kortessem
ºGeboren: (Bilzen)
Overleden: 07/08/2008 (Hasselt)

Plaats een bloem
147466

Afscheid nemen is meedragen al wat waard is niet vergeten te worden

de heer

Guido PLUSQUIN

echtgenoot van mevrouw

Francine WARNANTS († 13/08/2005)

Geboren te Bilzen op 18 juli 1933 en in familiekring godvruchtig overleden in het Virga Jesseziekenhuis te Hasselt op 7 augustus 2008, gesterkt door het Sacrament der zieken.

De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk uitgenodigd wordt, zal plaatshebben in de Collegiale Sint-Pieterskerk te Kortessem op woensdag 13 augustus 2008 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op het kerkhof aldaar. Samenkomst en laatste groet in het funerarium Reweghs-Pipeleers, Tongersesteenweg 175 in Guigoven-Kortessem vanaf 9.45 uur. Gelegenheid tot groeten met schriftelijk condoleren in het funerarium Reweghs-Pipeleers, Wijkstraat 25 te Diepenbeek, maandag en dinsdag van 9 tot 17 uur. Gebedswake in voornoemde kerk op dinsdag 12 augustus 2008 om 19 uur, waarna u Guido kan begroeten in het funerarium, Tongersesteenweg 175 te Guigoven-Kortessem.

Dit melden u met diepe droefheid: Willy en Anne HULSMANS-PLUSQUIN, Laure en Wim HULSMANS, Peter PLUSQUIN en Cindy SCHEPERS, Pauline en Fanny PLUSQUIN, Tibo PLUSQUIN, zijn kinderen en kleinkinderen. Zijn zussen, broer, schoonzussen, schoonbroers, nichten en neven van de families PLUSQUIN-GERITS en WARNANTS-MISSOTTEN.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Guido Plusquin
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane