Paule Nolens
 

Paule Nolens

Woonplaats: Hasselt
ºGeboren: (Hasselt)
Overleden: 10/06/2008 (Hasselt)

Plaats een bloem
146348

Ik heb met heel mijn hart geleefd.

Mevrouw

Paule NOLENS

Kunstenares

Geboren te Hasselt op 22 maart 1924 en overleden in het Virga Jesseziekenhuis te Hasselt op 10 juni 2008, voorzien van het sacrament van de zieken.

De uitvaartliturgie, waartoe wij U vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben in de parochiekerk Sint-Martinus (Hollandsveld) te Hasselt op ZATERDAG 14 juni 2008 om 10.30 uur. De crematie en de bijzetting van de asurne in de familiegrafkelder, zal in besloten familiekring plaatsvinden. Bijeenkomst en mogelijkheid tot groeten in de kerk vanaf 10 uur. Gebedswake in voornoemde kerk op vrijdag 13 juni om 19.15 uur. Begroeting: Rouwcentrum Jacques, Sint-Truidersteenweg 140 te Hasselt, donderdag van 18 uur tot 19.30 uur en vrijdag na de gebedswake. Met dank aan allen die haar gedurende haar rijke leven met liefde omringd hebben, in het bijzonder gedurende haar laatste levensmaanden.

Dit melden u met diepe droefheid: Henry † en Simone CARLIER-NOLENS, Fernand † en Elisabeth LEMAIRE-NOLENS, haar zussen, Rik en Anne-Marie CARLIER-WEYENS, kinderen en kleinkinderen, Piet en Solange CARLIER-JACOBS, kinderen en kleinkind, Georges † en Kathleen LEMAIRE-VANDENDRIESSCHE en kinderen, Valentin LEMAIRE en kinderen, Liesbeth CARLIER en zoon, Jo en Marie-Christine TYRIONS-LEMAIRE en kinderen, Freddy en Bernadette VELLEMANS-LEMAIRE en kinderen, Michel en Eliane CARLIER-PAESEN en kinderen, Catherine LEMAIRE en dochter, haar neven en nichten. De families NOLENS en BOTTIN.

Schriftelijk rouwbeklag: Excelsiorlaan 6/627, 3500 Hasselt. Pietelbeekstraat 142, 3500 Hasselt.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Paule Nolens

Begrafenisondernemer:Jacques Smeets Rouwcentrum
Sint Truidersteenweg 140
3500 Hasselt

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane