Jan Libens
De heer

Jan Libens

Woonplaats: Dilsen-Stokkem
ºGeboren: (Dilsen)
Overleden: 02/05/2008 (Dilsen-Stokkem)

Plaats een bloem
143667

Verder van de wereld weg elke dag een beetje dichter naar de hemel toe elke dag een treetje.

De heer

Jan Libens

echtgenoot van wijlen

Mevrouw Margriet Bouten

Weerstander ’40 -’45 Lid van de Verbroedering van het Geheim Leger sector Maaseik Lid van de Duivenbond Vrij Vooruit Dilsen.

* Dilsen 8 december 1921 + Dilsen 2 mei 2008

Wij willen samen rond Pa afscheid nemen tijdens de viering in de parochiekerk St.-Martinus, Europalaan te Dilsen, op donderdag 8 mei 2008 om 10.30 uur. Vooraf is er gelegenheid om een laatste groet te brengen in het funerarium Marc Barthels, Europalaan 68 te Dilsen, vanaf 10.00 uur. Wij bidden voor Pa in de gebedswake op woensdag 7 mei 2008 om 19.00 uur in zijn parochiekerk, gevolgd door een begroeting in voornoemd funerarium. Geen bloemen, noch kransen.

Zij die hem met liefde omringden en voor wie hij altijd zorgde: Jos en Hilde Libens - Vercouteren, Stijn en Isolde, Jo en Annelies, Daan en Dario, Gilbert en Josée Knaepen - Libens, Wouter, Geert en Heleen, Arne, Jelle en Sofie, Ludo en Rina Libens - Poelmans, Koen, Katrijn en Lieven, Paul en Elly Libens - Savelkouls, Ann en Bert, Ivo en Mariëlle Libens - Gorissen, Bert, zijn kinderen en kleinkinderen; Pierre en Marie Libens-Robert en kinderen, De kinderen van wijlen Mathieu en Mia Rutten-Libens, zijn broer, schoonzus, neven en nichten; De families Libens, Bouten, Lantin en Thevissen. Een warme dank aan Lydia en Gabriëlle die hielpen bij de verzorging van Pa.

Rouwadres : Vlessersweg 48 3650 Dilsen-Stokkem.

DIT BERICHT GELDT ALS ENIGE KENNISGEVING.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Jan Libens

Begrafenisondernemer:Marc Barthels
Joseph Smeetslaan 74
3630 Maasmechelen

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane